13 Guns – berea

Cu un nume “exotic” berea 13 Guns este produsa de catre Thwaites Brewery, un producator englez a carui istorie incepe in 1807, cand comerciantul local Daniel Thwaites infiinteaza o berarie in Blackburn.

13 guns bere test
berea 13 guns

Sticla si eticheta berii 13 Guns au un design placut, berea fiind inclusa si in lista “1001 Beers You Must Try Before You Die”.

1001 Beers You Must Try Before You Die
13 guns

Berea 13 Guns are cu un gust dulce/amarui spre amar, puternic caramelizat, cu o aroma placuta, cel putin mie mi-a placut.
Cum spune si eticheta 13 Guns este o bere American IPA ( IPA este prescurtarea de la India pale ale, adica un tip de bere deschis la culoare similara bitter-ului) produsa cu soiuri de hamei american. Tot eticheta mai mentioneaza, printre altele, Centenniel, Citra, Amarillo sau Chinok.

compozitiei bere 13 guns
eticheta 13 guns

Berea 13 Guns, cu aspectul limpede si o culoare de chihlimbar, mi s-a parut o bere foarte buna, desi, poate cam scumpa, la pretul normal de aprox. 9 lei; eu am cumparat-o cind a fost la oferta si costa “doar” 7 lei.

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *