Black Friday:a doua editie pe 29 noiembrie

Pasionatii de fotografie care nu au gasit produsele dorite la promotiile din prima editie de Black Friday, desfasurata pe 22 noiembrie, pot avea acum motive de bucurie, deoarece in mai putin de 24 de ore incepe a doua editie Black Friday la magazinul foto F64.

cadou pentru fotograf
Cadou

Cei care nu au gasit ce isi doreau saptamana trecuta au inca o sansa pe 29 noiembrie, atunci cand campania de Black Friday revine la F64 cu produse noi in oferta.

Asadar, in mai putin de 24 de ore, fiti pregatiti pentru al doilea β€œval” de reduceri la aparate foto DSLR, mirrorless si compacte, obiective, genti, trepiede si alte accesorii.
Eu, in prima runda de reduceri de Black Friday, mi-am cumparat un Nikon P7800 (primele impresii pot fi citite aici), iar despre experienta cumpararii am scris aici.

Banuiala mea este ca in acesta a doua editie de reduceri de Black Friday se vor gasi produsele sau brandurile care au lipsit acum o saptamana: obiectivele Sony, aparatele Pentax, Fuji, poate si cateva obiective Canon L mai accesibile si nu m-as mira ca in oferta rundei doi a Vinerii Negre sa se regaseasca o parte din produsele care au fost deja reduse si saptamana trecuta (probabil Nikon D3100 si Nikon D610, Canon 1100D).

Ca de obicei, cei abonati la newsletter vor primi lista cu oferte inainte de lansarea oficiala a campaniei Black Friday.Voi incerca sa va tin la curent cu toate noutatile, pe masura ce aflu informatii noi despre produsele care vor fi la oferta.

In plus avand in vedere ca se apropie Sf. Andrei, Mos Nicolae, Mos Craciun, Sf. Stefan πŸ™‚ aceasta a doua runda de Black Friday este o buna ocazie de a cumpara cadouri (sugestiile mele sunt aici) pentru cei dragi, prieteni sau de ce nu colegi de servici.
Nu stiu sigur daca emag va participa la a doua editie Black Friday, dar nu strica sa le faceti o vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.