Cadou pentru fotografi sau haz de necaz

Vazand ultimele promotii la obiective si aparate foto mi-am adus aminte de gluma (un fel de haz de necaz) realizata de cei de la whattheduck.net despre cadourile pentru fotografi:

cadou pentru fotograf
Cadou

Si acum sa va povestesc putin despre promotiile/reducerile ce mi s-au parut mie interesante. In primul rind este vorba de o reducere de 500 lei la aparatul foto mirrorless Olympus PEN E-PM2 cu obiectiv EZ-M 14-42mm, la care veti primi cadou un card 8GBFlashAir card.
Dupa ce achizitionati acest aparat foto nu uitati sa-l inregistrati pe siteul dedicat pentru a beneficia de 3 ani garantie.

Intr-un post anterior va spuneam despre aparatele foto DSRL si mirrorless si vreau sa va reamintesc sfatul de atunci: luati in considerare si acest tip de aparat de fotografiat fara oglinda (mirrorless).
S-ar putea sa fiti placut surprinsi de raportul performanta/greutate aparat foto!

O alta promotie este reducerea de 10% pentru orice obiectiv foto DSLR Nikon.

Daca din trusa foto va lipseste un obiectiv zoom, acum ar fi momentul sa cumparati unul. Eu va recomand Nikon AF-S 70-300mm f/4.5-5.6 G IF ED VR, sau daca bugetul va permite Nikon 70-200mm f/4 AFs VR ED-IF, iar cei care calatoresc des ar trebui sa se uite si la Nikon 18-300mm f/3.5-5.6G ED-IF AF-S DX VR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.