Camerele foto Canon SX te ajuta sa ajungi in Caraibe

Camerele foto Canon din seria Power-Shot SX va ajuta sa ajungi in vacanta in Caraibe!

vacanta in caraibe caon sx
promotia canon sx

Intra in cursa pentru premiile promotiei “Ultrazoom… pana in Caraibe!” pina la 16 aprilie 2013 (inclusiv) orice aparat foto Canon din seria PowerShot SX.

In campania “Ultrazoom… pana in Caraibe!” poti castiga:

Marele Premiu – o excursie pentru doua persoane in Republica Dominicana, pentru care sunt asigurate urmatoarele servicii: bilete de avion, transferuri aeroport – hotel si hotel – aeroport, cazare in camera dubla pentru 7 nopti la un hotel de 4*, in regim All Inclusive.

Una din cele sase excursii city break pentru doua persoane in Barcelona, Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra, in care ai asigurate biletele de avion, transferurile aeroport – hotel si hotel – aeroport, cazare in camera dubla pentru 2 nopti la un hotel de 3*, cu Mic Dejun inclus.

Unul din cele 56 de echipamente GPS Smailo HD, cu cea mai recenta si detaliata harta a României.

Pentru a participa la extragere dupa ce ai cumparat cel puţin un aparat foto digital Canon din seria Power-Shot SX trebuie sa te înscrii în campanie intrând pe site-ul www.ultrazoom.ro şi să completezi formularul cu datele personale şi seria produsului cumpărat.

Pentru validare, câştigătorii trebuie să păstreze bonul fiscal/ factura fiscală prin care să dovedească achiziţionarea produsului participant la campanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.