Castigatorii Alexia Foundation Cash Grant

Au fost anuntati castigatorii Alexia Foundation Cash Grant. Castigatorul 2013 Professional Grant este Abir Abdullah, care va documenta pericolul de incendiu a clasei muncitoare din Bangladesh.

Abir Abdullah
Abir Abdullah

Abir Abdullah este castigat 15.000 de dolari Alexia Foundation Grant 2013 Professional.

Abdullah este profesor parte-time la Pathshala Asia de Sud Media Institute și un fotograf stringer pentru European Pressphoto Agency in Bangladesh.

Destinatarul grantului 2013 Student este Sara Naomi Lewkowicz, care va examina violenta domestica.

Sara Naomi Lewkowicz alexia grant
Sara Naomi Lewkowicz

Sara Naomi Lewkowicz este castigatoarea locului I si va primi o bursa completa de scolarizare pentru a studia fotojurnalism la Universitatea Syracuse din Londra in toamna 2013, plus o subventie de 1.000 dolari pentru a printa povestea ei si un card cadou de 300 dolari de la Dury’s Photo pentru echipament si consumabile.

Locul II a fost ocupat de Dijana Muminovic. Muminovic va examina genocidul, prin documentarea exhumarii corpurilor din lacul Perucac care se invecineaza cu Serbia si Bosnia Hertegovina. Aproximativ 800 de cadavre au fost aruncate in lacul Perucac in timpul razboiului din Bosnia 1992-1995.

Dijana Muminovic alexia grant 2013
Dijana Muminovic

Dijana Muminovic a absolvit Ohio University sectia de fotojurnalism, ea cistigat o jumatate de bursa pentru a studia fotojurnalism la Universitatea Syracuse Londra in toamna 2013, plus un grant 500 dolari pentru a printa imaginele ei si un card cadou de 250 dolari de la Dury’s Camera.

Cistigatorii Prmiului de Excelenta sunt: Andrew Renneisen, Annie Flanagan si Souvid Datta.

Sursa: www.alexiafoundation.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.