Concurs de muncit pe gratis

pierdut chef de munca
anunt

Asadar daca doriti sa munciti cam pe gratis, inscrieti-va la concursul “Fotograf oficial EUROPAfest 2011” organizat de jmEvents. Regulamentul concursului precizeaza:

Pe 30 martie 2011 va avea loc anuntarea castigatorului. Organizatorii isi rezerva dreptul de prelungire sau modificare a datelor de concurs anuntand in
prealabil acest lucru.

Beneficii
Castigatorul va fi recunoscut ca fotograf oficial al EUROPAfest 2011 si i se va asigura promovare dupa
cum urmeaza:
‐ programul EUROPAfest
‐ pagina de Facebook EUROPAfest
‐ in comunicatetele de presa cu specificarea sursei fotografiilor trimise
‐ exista posibilitatea realizarii unei prezentari a imaginilor surprinse in cursul zilei / zilelor precedente ale festivalului in spatiile de concert.
‐ de asemenea, exista si posibilitatea realizarii unei expozitii in holul salii de spectacol de comun acord cu organizatorii festivalului, detaliile urmand sa fie discutate.
Toti finalistii vor primii invitatii duble la festival si un set de materiale promotionale EUROPAfest.
Mentiuni Speciale
Fotografiile realizate pe durata EUROPAfest 2011 devin proprietatea jmEvents. jmEvents poate folosi, publica si republica aceste produse in intregime sau partial, individual, in toate publicatiile mass‐media din prezent si din viitor, si pentru orice scop, indiferent, pentru ilustrate, arta, editoriale, scopuri publicitare si comerciale, sau orice alte scopuri fara restrictii la modificari, fara obligatia de a acorda ulterior compensatii pentru utilizarea lor.

Ei? Va inscrieti la concurs? 🙂

One thought on “Concurs de muncit pe gratis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.