Concurs foto – un loc la workshop-ul lui Sebastian Enache

Cu ocazia workshop-ului de fotografie sustinut de catre Sebastian Enache ce va avea loc in perioada 27-29 aprilie, nikonisti.ro va ofera un loc gratuit participand la concursul lor. Tot ce trebuie sa faceti este sa inscrieti fotografii cu tema “Peisaj montan” pe canalul lor de Flickr pana pe 18 aprilie, iar ei vor alege cel mai bun candidat.

Daca doriti sa mergeti la workshop-ul sustinut de Sebastian pretul este de 150 de euro, incluzand cazarea masa precum si deplasarea cu masini de teren in locatiile stabilite. Adresa de e-mail pentru inscrieri si detalii este: eu@sebastianenache.com.

Workshop-ul este adaptat nivelului de cunostinte al participantilor si ofera o abordare exhaustiva, putand cuprinde, in functie de solicitari, informatii si aplicatii din orice gen fotografic, gratie experientei fotografului, care permite abordari multiple. Numarul maxim de participanti este de 8, indrumarile adresandu-se, personalizat, fiecaruia dintre acestia.

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

One thought on “Concurs foto – un loc la workshop-ul lui Sebastian Enache”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *