Concursul de fotografie „Vinul in imagini”

Publicatia Vinul.Ro organizeaza in perioada 20 februarie – 8 aprilie concursul de fotografie “Vinul in imagini”.

Pentru a participa la concurs, pasionatii de fotografie – fotografi amatori sau profesionisti – trebuie sa trimita prin e-mail, in perioada de desfasurare a concursului, la adresele roxana@vinul.ro si crina@vinul.ro un numar minim de 3 fotografii diferite, realizate de ei insisi, care sa aiba o rezolutie 300 dpi, cu latimea minima de 20 cm, in format .jpg. Fotografiile trebuie sa contina in mod obligatoriu produsul “vin” (sticla, pahar, decantor, lichid) si cel putin o silueta sau un portret uman.

Fotografiile trimise vor fi evaluate de un juriu format din echipa editoriala a revistei Vinul.Ro, care va acorda trei premii constand in:

Premiul I – un sejur de 2 persoane la Conacul Archia 5* din judetul Hunedoara (include cursuri de echitatie), o sticla magnum (1,5 litri) de vin Cutia Paleologu, de la Crama Oprisor si un volum din albumul “Romania – The Land of Wine”, de prof Valeriu V. Cotea

Premiul II –un bax de vinuri Rusalca Alba, de la Crama Oprisor si un volum din albumul “Romania – the Land of Wine”, de prof Valeriu V. Cotea

Premiul III – un bax de vinuri La Cetate Feteasca Neagra de la Crama Oprisor si un volum din “Marea Carte a Degustarii Vinurilor”, de prof Viorel Stoian

Nu se accepta prelucrari – ca de exemplu persoane sau obiecte puse artificial in cadru -, nu sunt permise colajele, nu se accepta fotografii royalty-free sau luate din diverse colectii platite. Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu continut imoral. Concurentii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs. Organizatorii concursului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor sau pentru incalcarea vreunui drept al persoanelor care apar in fotografiile trimise de catre concurenti. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis fotografia.

Cele mai reusite fotografii, precum si imaginile castigatoare, vor fi facute publice atat in revista Vinul.Ro si pe pagina de Facebook a publicatiei.

Mai multe detalii privin desfasurarea concursului ”Vinul in imagini” pot fi gasite si in Regulamentul oficial al competitiei.

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.