Concursul international de fotografie de mediu

Se lanseaza in Romania, Bulgaria si Macedonia concursul international de fotografie de mediu “EARTH FROM BELOW – Ce ai dori sa schimbi in mediul in care traiesti?”, care se desfasoara in perioada 20 septembrie 2007 – 15 aprilie 2008. Concursul se adreseaza tinerilor cu varsta pana in 35 de ani.

Concursul international de fotografie pentru tineri EARTH FROM BELOW este o initiativa a rganizatiilor A SEED Europe (Olanda), Za Zemiata (Bulgaria), TERRA Mileniul III (Romania) si Eco Sense (Macedonia). Scopul competitiei este crearea unei reprezentari vizuale a celor mai grave probleme de mediu ale zonei Balcanilor, vazute din perspectiva tinerilor.

Temele care pot fi abordate in fotografii sunt:
defrisari, managementul deseurilor, probleme de transport si trafic, protectia animalelor si producþia de carne, energie, minerit, poluarea apelor, schimbari climatic, ecologie urbana
etc.

Fotografiile ar trebui sa ofere o perspectiva asupra impactului social si de mediu al problemei surprinse fara sa se concentreze numai pe frumusetile naturale, precum peisaje sau specii de animale/pasari. De asemenea sunt binevenite acele fotografii care prezinta exemple pozitive de solutii la probleme de mediu.

Pentru mai multe detalii privind regulamentul concursului si conditiile de participare vizitati: www.earthfrombelow.org, sectiunea in limba romana.
Fotografiile trebuie trimise pana pe 15 aprilie 2008 la adresa: concurs-foto@terraiii.ngo.ro .
Fotografiile trebuie sa fie in format .jpeg, 10×15 cm, la o rezolutie de 300 dpi.

Concursul de fotografie este organizat in cadrul proiectului international „Tineri motivati pentru mediu”, sprijinit financiar de Comisia Europeana, prin Directoratul General pentru Tineret.

TERRA Mileniul III

B-dul Marasesti nr. 86,Sector 4, Bucuresti, Tel.: +4 021 314 1227, Fax: +4 021 301 0333, Mobil: +4 0730 081019, ioana.ciuta@terraiii.ngo.ro, http://terraiii.ngo.ro

www.earthfrombelow.org

2 thoughts on “Concursul international de fotografie de mediu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.