Curs de fotografie in Bucuresti

Organizatorul cursului este Fundatia Culturala SOCIETATEA DE CONCERTE BISTRITA cu punctul de lucru la MUZEUL LITERATURII ROMANA DIN BUCURESTI,Bd. Dacia nr. 12, Sector 1, Bucuresti.
Cursul dureaza un an scolar, impartit in patru etape (pe anotimpuri), cu vacantele studentesti obisnuite. Cursul se tine in fiecare joi intre orele 18-23.
Cursantii vor efectua individual exercitii libere de tema doar cu rugamintea de a folosi instrumentele de compozitie discutate la curs, conform etapelor parcurse. Vom organiza si un curs de iluminare continua si flash intr-un studio.

In momentul de fata suntem pregatiti sa lucram cu doua grupe de 20 de cursanti. Daca numarul solicitarilor depaseste dublul capacitatii noastre, vom incerca in timp util sa dublam orele si salile.

Costul acestui curs de un an este de 600 euro care se vor achita in patru etape de 150 euro, evident echivalentul in lei conform cursului BNR la zi.

La sfarsitul cursului toti cursantii care au parcurs cele patru etape vor obtine automat diploma de absolvire, iar printr-un examen suplimentar se vor acorde si diplome de excelenta. Noi putem functiona cu diplomele proprii, dar incepem acum demersul de acreditare la Ministerul Muncii si la Ministerul Invatamantului, durata demersului fiind de aproximativ 3 luni, suntem siguri ca pana la sfarsitul scolii veti beneficia de varianta acreditata.
Cei mai buni cinci cursanti vor participa la Tabara Internationala de Fotografie Bistrita.

Pe datele de 15 si 16 octombrie vor avea loc interviurile cu candidatii, va vom anunta prin email, ora si locul. In interviu ne intereseaza sa masuram cat de cat personalitatea si deschiderea spre arta vizuala a candidatului.
Inscrierea se va face prin adresa de email francisc.mraz@gmail.com pana la data de 10 octombrie 2007.Mesajul va avea ca subiect „Cerere de inscriere la cursul de fotografie” si va cuprinde: numele si prenumele solicitantului, locul si data nasterii, ultima forma de invatamant absolvita, un CV cu sublinierea eventualelor antecedente fotografice, adresa si telefonul de contact.

2 thoughts on “Curs de fotografie in Bucuresti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.