Dotare pentru autovehicule: antena parabolica

Traim vremuri interesante:tehnologie la tot pasul si fiecare se doteaza cum crede de cuviinta si/sau cum poate, stiti si voi “dupa buget coane Fanica”. Unii isi cumpara smartphone, alti tablete pc, dar uite ca mai sunt si persoane care urmaresc emisiunile tv cu mare interes, pentru ca altfel nu-mi explic prezenta unei antene parabolice pe un camion de transport marfa!

camion daf lf 45.160
parabolica

Ma intreb oare ce televizor avea in cabina proprietarul acestui camion Daf LF ? 🙂

2 thoughts on “Dotare pentru autovehicule: antena parabolica”

  1. ma intreb si eu oare tu pe ce lume traiesti?
    pai d-le necunoscator, afla ca exista televizoare lcd alimentate la 12 v, sau exista invertoare ce produc tensiune 220v.
    cat despre curiozitatea ta, dc ar avea nevoie de o astfel de antenna si tv, atunci afla ca soferii de camion nu sunt chiar asa de izolati de civilizatie cum cred multi. urmarim si noi programele tv, urmarim si noi meciuri,sau emisiuni tv, ca doar avem mai mult liber decat au multi alti romani de lucreaza in Romania. e posibil sa nu stii ca noi avem un program bun zilnic si o pauza saptaminala de cel putin 45 ore, in multe cazuri aceasta fiind si mai mare de 48 h. asa ca te rog ia mataluta si mai citeste, mai documenteaza-te inainte sa dai frau liber pasareilor de iti ies pe gura cu ajutorul manutelor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.