Epson SureColor SC-P20000, desemnată “Cea mai bună imprimantă foto” de Asociația Europeană de Presă Digitală

Epson SureColor SC-P20000 a fost desemnată “Cea mai bună imprimantă foto” la Premiile Asociației Europene de Presă Digitală (EDP) acordate în cadrul Drupa 2016. În fiecare an, premiile EDP recunosc cele mai inovatoare soluții de imprimare digitală.

imprimanta color Epson SureColor SC-P20000
Epson SureColor SC-P20000

Modelul SC-P20000 Sure Color de 64-inci a fost lansat în luna ianuarie a acestui an şi oferă combinația ideală între viteza rapidă de imprimare și calitatea superioară a fotografiilor. Imprimanta este ideală pentru volume mari de imprimare destinate producției comerciale, pentru laboratoarele foto sau centrele de copiere.

poza imprimanta epson SC-P20000 Sure Color 64-inci
SC-P20000 Sure Color de 64-inci

Este o soluție “in-house” rentabilă, care poate fi folosită pentru a produce POS-uri de înaltă calitate, în format mare, pentru reclame indoor și outdoor expuse pe termen scurt, afișaje pentru expoziții, grafică cu scop promoțional și fotografii. Imprimanta este dotată noul cap de printare PrecisionCore MicroTFP, care asigură rezultate excepționale, chiar și la rezoluția de 2400 x 1200 dpi.

Designul robust al imprimantei beneficiază de tehnologii inovatoare și caracteristici precum tehnologia de alimentare cu mare precizie a mediilor de tipărire,un nou sistem de stabilizare a alimentării cu hârtie bazat pe o cameră şi un sistem de role de medii de tipărire bazat pe inducție.

2 thoughts on “Epson SureColor SC-P20000, desemnată “Cea mai bună imprimantă foto” de Asociația Europeană de Presă Digitală”

  1. Ar fi minunat daca, la fiecare model aparut, n-ar mai schimba formatul cartuselor. Nu de alta dar sa putem si noi folosi CISS-urile daca tot le-am cumparat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.