Fetele SIAMB 2012

De la Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti (SIAMB) 2012 nu au lipsit nici fetele, desi ar fi fost mai bine daca unele dintre ele ne-ar fi scutit de prezenta lor!

hostess
siamb girl

Spuneam ca unele fete erau atat de sictirite, plictisite, suparate, ca mai bine nu veneau. Cele care le vedeti aici pe blog si la Galeria Foto si-au dat silinta sa-si faca meseria de hostess/model, fiind prezentabile si cooperante!

lamborgini girl
hostess

fete siamb
model

Fetele care vor sa “fure meseria” asta de hostess la salon auto-moto ar trebui sa se uite aici si aici!

8 thoughts on “Fetele SIAMB 2012”

  1. Asta am observar si eu. Nu am incercat sa le fac poze pentru ca nu aveam aparatul la mine, insa ca atitudine erau peste nivelul fitelor de dorobanti/decebal/centrul vechi. Nu ii inteleg pe aia care sunt expozanti cum de le permit sa ‘fie’ in halul ala. Doar pentru ca au un fund bombat trebuie sa le accepte toate figurile? Si daca ar fi prima editie sau prima manifestare de acest gen, ar fi de inteles, dar chestia asta este de cand ma stiu. Daca nu esti botoasa nu primesti job-ul. Iar eu nu vreau sa stea zambitoare doar atunci cand fac poze, vreau sa fie asa mereu. Da, e nasol sa stai ore in sir sa accepti toate privirile baloase ale barbatilor, dar nu e vina mea ca te-ai imbracat in niste pantaloni mulati si intr-o camasa fara sutien, nu?

  2. Nu am vazut modele mai inerte in viata mea, ba chiar o parte ditre ele nici macar nu stateau pe langa masini, vorbeau la telefon sau stateau la povesti. Nici organizarea nu a fost de laudat.

  3. Treaba facuta pe genunchi. Fetele ca fetele, dar legat de organizarea locatiei… nu am cuvinte, peredaua aia negra de pe fundal a fost absolut sinistra, iluminat de toata jena, voalul ala de pe tavan a fost ca la nunta, masinile inghesuite una in alta….oare cum se asteptau ei sa publice cineva pozele pe undeva in conditiile astea? Asta daca au gandit atat de departe 🙂 Oricum.. cireasa de pe tort a fost lipsa trecerii pentru pietoni, treceai strada ca iepurele peste autostrada, la noroc :)). Eu unul nu am reusit sa scot nici 10 poze decente cu masini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.