In Bucuresti a inceput montarea luminitelor de Craciun

Miercuri seară, plecând de la MTR, unde s-a desfăşurat ultima zi a Săptămânii Culturale a Mexicului, am observat că a început montarea luminiţelor de Crăciun!

luminite craciun bucuresti 2014
luminite craciun 2014 – bucuresti

Din câte am aflat, deja se lucreaza intens la montarea luminilor pentru sărbătorile de iarna, deoarece anul acesta, spre deosebire de anii trecuţi, în Capitală luminiţele vor fi aprinse spre sfârşitul lunii Noiembrie 2014.

lumini sarbatori de iarna 2014 bucuresti
lumini sarbatori de iarna – bucuresti

În ultimii doi ani, luminițele specifice sărbătorilor de iarnă au fost pornite odată cu deschiderea târgului oficial de Crăciun al Primăriei Municipiului București, Bucharest Christmas Market – pe 6 decembrie. Anul acesta însă, conform anunțului făcut de Creart, instituția care organizează târgul, acesta va fi deschis de pe 29 noiembrie.

Nişte prieteni îmi spuneau că au văzut ornamente de Crăciun montate pe bulevardul Regina Elisabeta, între Schitu Măgureanu și Universitate, dar şi pe bulevardul Dacia (aici ornamentele sunt în formă de cadouri! Şi apropo de cadouri poate ar fi bine să faceţi sau să vă faceţi cadou un aparat foto sau un obiectiv, că tot sunt la reduceri de Halloween).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.