Iubim 2 Roti – marsul motociclistilor

Biciclistii si motociclistii nu au o viata foarte usoara pe soselele din România, motiv pentru care s-au hotarat sa faca un mars, in cadrul campaniei “Iubim 2 roti”, pentru a trage un semnal de alarma in ceea ce priveste prezenta vehiculelor pe doua roti pe sosele.

marsul iubim 2 roti
pe 2 roti

Evenimentul “Iubim 2 roti” este gandit ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic – fie ele biciclete, mopede sau motociclete. Vehiculele pe doua roti EXISTA si sunt din ce in ce mai multe in traficul din România.

”Iubim 2 Roți” a demarat pe data de 27 Aprilie 2013 cu o parada pe doua roti a motocicletelor, mopedelor si bicicletelor, ce au plecat din Parcarea ‘B’ Romexpo, pe traseul: Romexpo – Piata Montreal – sos. Kiseleff – Arcul de Triumf – soseaua Kiseleff – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Bulevardul Natiunile Unite – Bulevardul Libertatii – Piata Constitutiei.

marsul iubim 2 roti
iubim 2 roti

Eu eram la Arcul de Triumf cand au trecut motocilistii participanti:

Evenimentul “Iubim 2 Roti” a fost organizat de Free Riders impreuna cu Primaria Capitalei, cu sprijinul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti.

Arata acest articol si prietenilor tai! Sharing is carring! Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

3 thoughts on “Iubim 2 Roti – marsul motociclistilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.