Mirrorless-ul full-frame Sony A7s vine în România

Sony completează linia de aparate foto mirrorless full frame cu A7S și camera va fi lansată în această vară și în România.

Sony A7s obiectiv zeiss
Sony A7s

Noul model completează gama produselor α7 și α7R – cele mai mici aparate foto full-frame cu obiective interschimbabile aflate pe piață.
Pentru situațiile în care este necesară fotografierea silențioasă, ca atunci când se fotografiază în natură sau într-o încăpere în care se desfășoară o înregistrare cu sunet, Sony α7S pune la dispoziție modul “Silent Shooting” care asigură un maximum de discreție.

Sony α7S  filmare 4k
Sony α7S

O altă îmbunătățire importantă pentru noul model este extinderea intervalului ISO pentru filmări la o plajă de 100-102400, extensibilă până la 100-409600. Pentru fotografiere, intervalul de sensibilitate ISO este cuprins între 100 și 102400, cu posibilitate de extindere la 50-409600. Latitudinea de expunere a senzorului a fost extinsă la 15,3 trepte de expunere pentru fotografiile de tip RAW.

sony full frame
Sony A7s

Noua cameră foto Sony α7S va fi disponibilă la începutul lunii august, la un preț estimativ de 10.699lei.

O filmare 4K realizată cu noua cameră foto mirrorless full frame Sony A7s poate fi văzută aici. Totuși, trebuie menționat că Sony A7S înregistrează 4K doar printr-un recorder extern.

Totodată, modelul recent anunțat Sony RX100III va fi disponibil în România la începutul lunii iulie a acestui an, la un preț estimativ de 3.999 de lei.

3 thoughts on “Mirrorless-ul full-frame Sony A7s vine în România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.