Nikon Coolpix S810c – compactul cu Android

Nikon a anuntat lansarea unui aparat foto digital compact Coolpix S810c care foloseste Android versiunea 4.2.2 (Jelly Bean).

nikon compact alb android
nikon coolpix s810c

Asigurand o calitate superioara a imaginii si beneficiind de o functionalitate imbunatatita, Nikon Coolpix S810c ofera functii utile pentru fotografiere si se conecteaza la Internet, astfel incat sa puteti accesa retelele sociale preferate, aplicatiile si jocurile din Google Play.

Modelul incorporeaza un obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 12x, care se poate extinde pana la o valoare dubla, de 24x, prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, pentru obtinerea unor detalii mai fine. Nikon S810C poate filma la rezolutie Full HD 1080 (30p).

nikon zoom optic 12x android
nikon s810c

Senzorul sensibil CMOS, de 16 megapixeli, iluminat din spate, capteaza fotografii reusite chiar si in conditii de lumina scazuta, cum ar fi cele dintr-un spatiu interior, iar tehnologia Wi-Fi incorporata va permite sa va partajati instantaneu creatiile pe retelele de socializare preferate (Facebook, Twitter, etc).

Nikon COOLPIX S810c
Nikon S810c

Operarea aparatului foto este simpla, gratie unui ecran tactil LCD de 9,4 cm (3,7 inci), cu rezolutie de 1.229.000 puncte, care faciliteaza o serie de activitati, precum derularea prin fotografii, navigarea pe site-urile de socializare sau jocurile. Nikon S810C are si iesire pentru casti, in cazul in care doriti sa il folositi pe post de player audio sau video.

Puteti sa descarcati aplicatii de retusare a fotografiilor, precum Snapseed, pentru perfectionarea fotografiilor sau sa aplicati unul din cele 11 efecte speciale incorporate.

Nikon Coolpix S810c va fi disponibil in Romania la sfarsitul lunii aprilie, pretul inca nu a fost precizat, dar modelul anterior, Nikon Coolpix S800c costa 1099 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.