Noi obiective pentru aparatele foto Sony cu montura E

Fotografii şi realizatorii video au la dispoziţie două noi modele în gama obiectivelor interschimbabile Sony cu montură E, pentru camerele foto α cu montură E şi camerele video semi-profesionale.

zoom sony
Sony Power Zoom 18-200

Obiectivul grandangular de 20mm cu diafragmă de F2.8 şi montură E

Cu o distanţă focală de 20mm, acest obiectiv grandangular reprezintă un partener ultra-subţire şi portabil pentru camera cu montură E.

sony pancake 20mm
Sony 20mm F2.8

Obiectivul are un câmp vizual echivalent cu 30mm din formatul Full Frame de 35mm şi diafragmă luminoasă F2.8, fiind creat pentru o varietate de scene fotografice – de la interioare la peisaje, scene de stradă şi instantanee ocazionale. Contrastul excelent şi rezoluţia sunt completate de claritatea sporită în colţurile cadrelor, pentru a satisface şi cel mai pretenţios fotograf.

Teleobiectivul “power zoom” E PZ18-200mm cu diafragmă F3.5-6.3 OSS

sony zoom montura E
Sony Power zoom 18-200mm

Teleobiectivul de înaltă calitate are o rază de mărire de 11x, fiind partenerul ideal pentru filmările cu camerele video Sony Full HD, cu montură E. Camera NEX-VG30EH este dotată în kit cu obiectivul power zoom E PZ 18-200mm cu diafragma F3.5-6.3 OSS.

Un mâner poziţionat confortabil este însoţit de un întrerupător aşezat pe corpul obiectivului, permiţând ca viteza de zoom să fie selectată în şase paşi – de la schimbări lente şi frumoase, în perspectivă, până la efecte dramatice de zoom izbititor. Un nou motor liniar intern, îmbunătăţit, face ca operarea zoom-ului şi a diafragmei să fie extrem de silenţioasă şi precisă. Zoom-ul poate fi controlat direct la modelele NEX-VG900, NEX-VG30 şi NEX-FS700*. (*Actualizarea firmware-ului este necesară pentru NEX-FS700.)

Stabilizatorul optic încorporat SteadyShot elimină efectele de mişcare ale camerei, permiţând utilizarea în mână a aparatului chiar şi la viteze mici de fotografiere, fără a obţine imagini mişcate. Modul Active evidenţiază mai mult puterea de stabilizare în cazul folosirii puterii complete de zoom, de 11x – chiar şi în mişcare, oferind cadre video stabile, fără probleme.

Deşi optimizat pentru filmări, acest obiectiv este o alegere flexibilă şi pentru fotografierea cu camerele Sony α cu montură E şi obiective interschimbabile – de la peisaje până la cadre impresionante de detaliu din natură sau activităţi sportive.

One thought on “Noi obiective pentru aparatele foto Sony cu montura E”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.