Noile imprimante Epson L800, L200 şi L100 cu sistem CIS

Astazi, 20 martie 2012, firma Epson a lansat noile imprimante L800, L200 si L100 cu sistemul CIS (Continuous Ink System).

cis epson
epson l800

In sfarsit avem un sistem CISS (Sistem de Alimentare Continua cu Cerneala) autorizat de producator in acest fel nu mai pierdem garantia atunci cand vom reincarca cartusele cu cerneala!
Sistemul CISS/CIS, simplu explicat, este o unitate ce contine propriile cartuse ce sunt alimentate in permanenta cu cerneala prin capilare de silicon de la rezervoare cu cerneala ce vor sta langa imprimanta. Sistemul actioneaza ca un set de cartuse gigant alimentand cu cerneala imprimanta atunci cand este nevoie.

ciss epson
Epson CIS

Aceasta gama de imprimante inkjet sunt prevazute cu un sistem integrat de cartuse de capacitate mare. Ele sunt dedicate clientilor care au nevoie de listare eficienta si fiabila.

Simona Decuseara:

Noile cartuse pot fi reîncarcate direct de catre utilizator, beneficiind integral de garantia Epson.

cartus cis epson
cartus Epson CIS

Imprimanta foto Epson L800 este echipata cu sase recipiente individuale de cerneala pentru reîncarcarea cartuselor, originale Epson, a cite 70 ml fiecare – negru, cyan, magenta, galben, light cyan si light magenta.
Imprimanta L800 ofera costuri de utilizare reduse, de 0,155 lei pentru o fotografie de 10 x 15 cm, luând in calcul costul cernelii, si de 0,37 lei pentru o fotografie de 10 x 15 cm incluzind in calcul cerneala si hirtia foto.
Momentan nu am informatii referitoare la costul pentru fotografiile in format 13×18, 15×21, 20×30, dar sper ca in viitorul apropiat le voi afla si vi le voi aduce la cunostinta.
Pretul aproximativ al imprimantei foto Epson L800 este de 1329 lei, tva inclus.

Epson L800 este o imprimanta foto profesionala ce se adresaeza in primul rand fotografilor care listeaza un volum mare de imagini, cum ar fi fotografii de eveniment, de wedding, cei care lucreaza in mini-studiouri foto sau – de ce nu – pentru fotografii entuziasti care prefera sa isi pastreze amintirile in format tiparit si sa aiba controlul total asupra printului, fara a mai apela la un laborator foto specializat.
Utilizatorii pot lista fotografii de inalta calitate, fara chenar, până la dimensiunea A4 si pot lista direct pe CD-uri şi DVD-uri.

In cadrul evenimentului, tinut la Galeriile Artmark, Palatul Cesianu-Racovita, Irina Zlate, Channel Account Manager, a facut cateva demonstratii.
Print DVD:

Print poza A4: ( in timpul evenimentului am facut o poza la pozele expuse pe un perete si a fost printata direct de pe card, fara prelucrare, iar calitate Epson se regaseste foarte bine la aceasta poza)

fotografie A4
A4

O fotografie 10 x15 este tiparita mult mai rapid, in aproximativ 12 secunde.

Am oprit sonorul pentru ca noi “martorii” demonstratiilor eram galagiosi, dar sa stiti ca noile imprimante sunt foarte silentioase, iar din cate am vazut eu printul este de buna calitate.

Asa cum a spus si Simona Decuseara,National Sales & Marketing Manager Epson România, si eu cred ca noile imprimante cu sistemul CIS vor fi un succes, ele avand un bun raport calitate/pret, plus garantia calitatii Epson.

Alte poze de la eveniment la Galeria Foto

6 thoughts on “Noile imprimante Epson L800, L200 şi L100 cu sistem CIS”

  1. Buna ziua.
    Am achizitionat un L800 acum vreo 4 luni si de vreo 2 saptamani imi ies pozele pe verde.
    Care as fi motivu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.