Noul Sony Action Cam HDR-AS100V

Noua camera Sony Action Cam HDR-AS100V este făcută pentru a surprinde momentele pline de adrenalină pe șosea, în zăpadă, în apă sau la munte, pentru că designul său slim îți permite să o folosești în orice situație extremă fără să o carcasă adițională.

camera video Sony HDR-AS100V
Sony HDR-AS100V

După ce ai filmat, poți edita imediat imaginile cu ajutorul software-ului PlayMemories Home, disponibil gratuity pentru sistemele de operare Windows sau Mac. Plasezi experiențele extreme pe hartă cu Map Views, iar PlayMemories Home îți permite să combini până la patru clipuri video și să adaugi coordonatele GPS.

Când cobori pe pârtia de schi în viteză sau pe pista de biciletă off road, sistemul de stabilizare Advances SteadyShot îți asigură imagini mai clare de până la 2,5x comparativ cu modelele precedente.

În plus, noul Action Cam înregistrează clipuri HD la viteze de 120 sau 240 de cadre pe secundă, cu sunet. După înregistrare, poți să urmărești clipul la viteză normală, pentru un montaj slow motion care scoate în evidență cele mai complexe mișcări pe skateboard sau pe bicicleta de munte.

În premieră, până la cinci camere Action Cam AS100VR pot fi controlate de la distanță cu telecomanda în formă de brățară RM-LVR1 Live-View, disponibilă în pachet. Astfel, poți începe și opri înregistrarea, vizualiza fotografiile surprinse și ajusta setările prin simpla apăsare a unui buton.

De asemenea în premieră, Action Cam poate înregistra clipuri Full HD la un bit-rate ridicat de până la 50Mbps, prin utilizarea formatului XAVC S. Observi diferența în fiecare cadru, chiar și în cazul mișcărilor rapide, care ar fi fost neclare în cazul utilizării altor camere.

Funcția Interval Still Recording aduce o serie de opțiuni creative. Camera înregistrează automat o secvență de instantanee, la intervale setate de utilizator, între 1 și 60 de secunde. Astfel, poți documenta chiar și călătoriile foarte lungi, fără nevoia de a mai filma continuu. De asemenea, funcția ”flip” poate menține imaginea dreaptă chiar și în momentele în care dispozitivul este montat lateral sau cu capul în jos pe cască sau suportul tip banderolă.

Noul Action Cam este ideal chiar și pentru utilizatorii avansați. Setări variate de culoare oferă flexibilitate în timpul editării înregistrărilor, prin opțiunile video precum ”Neutral” sau ”Vivid”, ce accentuează culorile, pentru un impact vizual puternic. Mai mult, Action Cam înregistrează secvențe de film în care este vizibil și time code-ul , pentru a ușura sincronizarea scenelor surprinse de mai multe camere. De asemenea, dispozitivul permite înregistrarea unor informații (numere hexazecimale de 8 cifre) precum data/timpul/numărul scenei, opțiune ideală pentru editarea filmelor în care au fost utilizate pentru filmare două sau mai multe camere.

Tehnologia NFC permite conectarea camerei la dispozitivele Xperia, precum și la alte smartphone-uri și tablete compatibile, printr-o singură atingere. Astfel, imaginile surprinse pot fi transferate wireless către dispozitivul mobil fără să mai ai nevoie de carduri de memorie sau cabluri.

NFC smartphone camera video sony
Sony HDR-AS100V NFC

Prin conexiunea One-touch este lansată pe smartphone (necesită instalare inițială) și aplicația PlayMemories Mobile, ce permite verificarea rapidă a unghiului de filmare, direct de pe ecranul telefonului/tabletei.

Camera Sony Action Cam HDR-AS100V va fi disponibilă începând cu luna aprilie 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.