Prima sesiune de workshop “Se cauta fotografia lunii”

Sambata, 27 martie 2010, incepand cu ora 10, la Cafeneaua Dalles din Bd. N. Balcescu 18, sector 1, Bucuresti, va avea loc prima sesiune din cadrul seriei de workshop-uri foto “Se cauta fotografia lunii”.

Sunteti invitati sa discutati cu fotografii Petrisor Iordan si Dan Mihailescu despre fotografia abstracta si fotojurnalism, temele primelor doua etape de concurs.

Veti avea posibilitatea de a afla cateva notiuni si tehnici de baza in cele doua tipuri de fotografie si de a discuta despre propriile voastre fotografii abstracte sau de fotojurnalism impreuna cu cei doi fotografi. Fiecare participant poate cere parerea pentru maximum o fotografie din fiecare tema.

Pentru aceasta trebuie sa trimita fotografia pe care doreste sa o discute, impreuna cu numele sau si tema fotografiei, la adresa workshop@nikonisti.ro, pana cel tarziu joi, 25 martie 2010. Fotografia trimisa poate fi aceeasi cu cea inscrisa in concurs, dar aceasta nu este o cerinta obligatorie. De asemenea, participarea la workshop este gratuita si nu este conditionata de inscrierea unei fotografii pentru discutii.

Despre sustinatorii workshop-ului:

Petrisor Iordan – fotograf profesionist si profesor al Atelierului de Fotografie de la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti

Dan Mihailescu – fotoreporter al Agentiei France Presse

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

One thought on “Prima sesiune de workshop “Se cauta fotografia lunii””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.