Primul concert LIVE 3D din Romania sustinut de Mihai Margineanu

SKIN, unic importator Nikon in Romania, va invita sa urmariti primul concert 3D transmis in direct pentru publicul din Romania si sa descoperiti noile aparate Nikon COOLPIX cu functie 3D.

concert 3d
3D

Mihai Margineanu va sustine primul concert LIVE 3D din Romania in data de 1 martie, dandu-le domnilor posibilitatea de a oferi un altfel de martisor doamnelor si domnisoarelor din viata lor. Concertul va fi transmis online, pe www.live3d.ro, incepand cu ora 22:30 si va putea fi urmarit atat in 3D, cat si in 2D, in functie de preferinte. Pentru a vedea in 3D aveti nevoie de ochelari pentru imagini stereoscopice, cu lentile colorate in rosu si cyan. Veti fi transpusi asadar intr-un spatiu tridimensional, si veti avea experienta unui concert extraordinar direct din fotoliul dumneavoastra.

In cazul in care doriti ca experienta 3D sa faca parte din viata voastra de zi cu zi, Nikon va propune 6 aparate foto COOLPIX dotate cu un mod special de fotografiere 3D, care vor pastra amintirile voastre in format tridimensional: COOLPIX P510, COOLPIX P310, COOLPIX S9300, COOLPIX S6300, COOLPIX S100 si COOLPIX L810.

Fotografiile 3D sunt formate din doua imagini 2D suprapuse, care vazute cu ochelarii speciali pentru televizoarele 3D dau impresia unei a treia dimensiuni: adancimea. Pentru a reda imagini 3D este nevoie de inregistrarea imediata cu ajutorul aparatului Nikon COOLPIX a doua fotografii, distantate in asa fel incat sa preia perspectiva fiecarui ochi. Functia 3D disponibila pe oricare dintre cele sase aparate Nikon COOLPIX enumerate mai sus va va ghida in asa fel incat imaginea sa fie preluata corect. Mai intai se realizeaza prima fotografie, dupa care aparatul foto afiseaza o portiune translucida a acesteia care trebuie sa suprapusa perfect pe al doilea cadru. Pentru a pastra corecta luminozitatea si claritatea in ambele cadre, aparatul foloseste aceleasi setari si acelasi punct de focus.

Imaginile 3D sunt salvate de catre aparatul Nikon COOLPIX si, pentru a fi vizualizate, este necesara conectarea prin HDMI a acestuia la un televizor sau monitor 3D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.