Reduceri mirrorless – Sony A7 III

Doriți un aparat foto mirrorless performant? Acum sunt reduceri la aparatul foto mirrorless Sony A7 III

Reduceri mirrorless sony a7 iii senzor full frame poza test pareri
Reduceri mirrorless- Sony A7 III

Mirrorless-il Sony A7 III a fost prezentat și de mine mai pe larg în acest review.

Reduceri mirrorless test Sony A7 III ILCE-7M3 mirrorless
Reduceri mirrorless Sony A7 III

Promoția actuală pentru ILCE-7M3, cum este numit de producătorul japonez, include obiectivul Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art pentru montura Sony E și cadou geanta foto Kata DC-445.

Acestă geantă de umăr are un preț de aproximativ 421 lei este confecționată din material impermeabil, dar are şi husă de ploaie.

Kata DC-445 poza geanta foto
Kata DC-445 – geanta foto – reduceri mirrorless
Kata DC-445 husa ploaie poza geanta foto
husa Kata DC-445 – reduceri mirrorless – Sony A7 III

Este potrivită pentru kitul Sony A7 III Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art, deoarece Kata DC-445 poate transporta 1 DSLR cu grip şi obiectiv ataşat, alte 3 obiective adiţionale, bliţ şi alte accesorii.

În cazul în care aveți nevoie de alt model de geantă sau poate doriți un rucsac foto verificați și aceaste promoții

Obiectivul Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art pentru montura Sony E are un preț de 3650 lei

poza obiectiv Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art montura Sony E ptomotie
Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art – montura Sony E – promotie

Categoria Art include obiectivele Sigma de calitate superioară, care se disting prin calitatea optică și design deosebit, putând fi folosit cu rezultate foarte bune, chiar și pe cele mai noi și performante aparate foto.

Motor Hyper Sonic Motorul HSM (Hyper Sonic Motor) asigură o focalizare rapidă, silențioasă și posibilitatea focalizării manuale, chiar dacă obiectivul este setat pe automat, prin simplă rotire a inelului de focalizare. Focalizarea este mai lină, datorită îmbunătățirii algoritmului AF.

Mirrorless-ul Sony A7 III, unul din cele mai bune mirrorless-uri ale 2018 (până la data postării) costă 10.399 lei , astfel, dacă le cumpărați separat veți plătii 14.049 lei în loc 13649 lei. Să nu uităm că la economia de 400 lei se adaugă geanta foto cadou.

photosetup.ro

Dacă vă interesează doar un aparat foto mirrorless cu senzor full-frame din gama α (Alpha) vă sugerez să verificați și această promoție unde reducerile pot ajunge până la 3.000 lei și este valabilă până la 31 augusut 2018, în limita stocului. Ca exemplu, modelul Sony A7II kit +SEL 28-70 se oferă un HDD extern Sony 1TB usb 3.0, iar obiectivele Zeiss au 10% reducere

Vă recomand să citiți: Sony RX10 IV -noul bridge cu zoom 25X si autofocus rapid

anunt casa vanzare valea doftanei

La data publicării acestei informații stocul pentru kit-ul Sony A7 III Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art era epuizat, dar vă recomand să verificați aici promoția, probabil o să revină pe stoc curând.
Este anunțat că promoția se desfășoară până pe 18 august 2018, desigur în limita stocului, dar din câte am văzut uneori stocul este refăcut până la finalul promoției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.