Scanerul Epson Perfection V550 Photo

Epson lansează noul scaner foto: Perfection V550 Photo, care permite utilizatorilor să scaneze şi să încarce fotografii direct pe site-uri de socializare, pe site-uri web de partajare a fotografiilor, precum şi pe alte servicii de stocare de tip cloud.

scaner foto epson
Epson Perfection V550 Photo

Echipat cu tehnologia Digital ICE®, care elimină praful şi zgârieturile de pe filmele deteriorate, Perfection V550 Photo este scanerul foto ideal pentru fotografii entuziaşti, care vor să îşi extindă colecţia de fotografii digitale.

Cu o rezoluţie de 6.400dpi, o densitate optică de 3,4 Dmax şi o unitate încorporată pentru medii transparente, acest Epson Perfection V550 Photo poate scana cu uşurinţă o gamă largă de medii de imprimare – de la fotografii standard, ziare şi afişe A2 la filme, diapozitive montate şi filme în format mediu – obţinând rezultate rapide, de calitate superioară.

scaner foto epson
Perfection V550 Photo

Aplicaţia Epson Easy Photo Scan permite utilizatorilor să partajeze mult mai uşor fotografiile cu prietenii şi familia, prin încărcarea imaginilor scanate direct pe site-uri de socializare şi de partajare de fotografii, cum ar fi Facebook sau Picasa. În acelaşi timp, tehnologia Digital ICE elimină automat praful, imperfecţiunile, zgârieturile şi amprentele de pe filmul scanat, fără să fie nevoie de retuşare manuală.

Perfection V550 Photo va fi disponibil începând cu luna septembrie, preţul pentru România nu este precizat, dar prin alte ţări este în jur de 200$.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.