Schimba-ti vechiul echipament foto cu unul nou

Daca sunteti in situatia de a schimba vechiul aparat foto cu unul nou, sau daca doriti sa va innoiti echipamentul foto (acumulatorii, trepiedul, cardurile de memorie, imprimanta foto mai buna) atunci nu ratati promotiile buy back.

aparat foto fujjica
Fujjica ST701

Promotiile sunt valabile pina la 21 august 2013 inclusiv.

Pentru orice aparat foto digital functional puteti primi o reducere de pina la 1000 lei la cumpararea unui Canon 6D, Canon 7D sau Canon 5D Mark III. Regulamentul poate fi citit aici.

Daca sertarul s-a umplut de acumulatori uzati acum este momentul sa-i schimbati cu unii noi. Aveti un tichet de 15% reducere la achizitionarea acumulatorilor si incarcatorilor Powerex. Va recomand incarcatorul Maha MH-C401FS (incarcator inteligent cu 4 canale pentru acumulatori AA / AAA) sau Maha MH-C9000 Wizard 1 (incarcator / Analizor profesional cu incarcare pe 4 canale pentru acumulatori tip AA / AAA).

Geanta foto/video s-a cam jerpelit? Sau a ramas mica pentru echipamentul foto/video? O puteti schimba cu una noua, frumoasa si mai buna! Aveti un tichet de reducere de 30% la achizitionarea unei genti sau rucsac foto Tamrac.
Singurul produs de la Tamrac pe care il folosesc aproape zilnic este geanta Tamrac 5723 Zuma 3 – geanta foto + iPad

Prin casa pe undeva zace un trepied mai defect sau care nu mai face fata noului echipament? Nu-l lasa sa-ti mai ocupe degeaba spatiul, schimba-l cu unul nou! Primesti o reducere de tichet de 30% la trepiede foto si video Giottos sau Slik.

Noile aparate foto au rezolutii din ce in ce mai mari; asta ne “obliga” oarecum si la carduri de memorie din ce in ce mai incapatoare. Daca mai aveti un card sau mai multe mai vechi (va amintiti de 128MB ?), functionale, puteti sa primiti un tichet de reducere de 30% la cumpararea unui card SanDisk sau Sony. Verificati aici oferta.

De promotia buy back pentru imprimante foto v-am anuntat deja, singura modificare este prelungirea valabilitatii pina la 18 august 2013, inclusiv.

One thought on “Schimba-ti vechiul echipament foto cu unul nou”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.