SIAMB 2012

Pana duminica 8 aprilie pasionatii de auto-moto pot merge la SIAMB 2012, un salon auto in miniatura, in fata Parlamentului ( Casa Poporului) din Bucuresti. SIAMB nu trebuie confundat cu SAB sau cu SIAB !

salon auto
catherman

Am spus ca SIAMB, adica Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti, este un salon in miniatura pentru ca, desi avem patru premiere: Opel Ampera, Mercedes-Benz Clasa A (prototipul), Ford Ranger,Isuzu D-Max, totusi lipsesc conctructori importanti: Dacia, Renault, Volkswagen, Audi, BMW, Fiat, Alfa Romeo, Honda, Hyundai, Mazda, Toyota, Porsche, Maserati, Ferrari, etc.

salon auto
opel ampera
a class
mercedes bens a class

Organizatorii au pus la dispozitia vizitatorilor o zona destinata divertismentului, pe scena ridicata in cortul special amenajat va canta pe parcursul celor cinci zile de expozitie Loredana si Andreea Banica. In plus puteti participa la o tombola care pune la bataie doua premii interesante: 1.000 de litri de combustibil si un test-drive cu un Lamborghini alaturi de Gina Pistol.

Nici amatorii de motociclete nu au fost uitati, eivor avea ocazia de a regasi la SIAMB modele ale marcilor Ducati, Triumph, Suzuki, Kawasaki și Yamaha.

motocicleta
ducati streetfigher

Alte imagini de la eveniment la Galeria Foto.

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

5 thoughts on “SIAMB 2012”

  1. Slabut ca numar de marci, sincer cred ca vad mai multe ,,noutati” la autovit, dar pentru 15 lei merita o vizita si prin cortul salonului auto :)) SIAB..cred ca-i prea pompos, parerea mea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.