Sony HVL-F45RM – Noul blit compact controlat prin unde radio

Noul bliț Sony HVL-F45RM îmbunătățește capabilitățile sistemului de iluminat controlat prin unde radio, oferind o soluție de fotografiere compactă și profesionistă, în combinație cu telecomanda wireless FA-WRC1M și receptorul FA-WRR1, care sunt disponibile în prezent pe piață.

poza blit sony HVL-F45RM
Sony HVL-F45RM

Noul bliț Sony, proiectat pentru a completa corpurile compacte ale camerelor Sony cu montură E, inclusiv modelele full-frame α7 produce o putere maximă de iluminare de până la GN45. Astfel, asigură o iluminare suficientă chiar și când este folosit în mod bounce sau high-speed-sync (HSS).

blit Sony HVL-F45RM mirrorless A7R II
Sony HVL-F45RM si A7R II

Capabilitățile radio ale HVL-F45RM permit ca acesta să fie utilizat ca un emițător sau receptor de până la 30m, fiind potrivit pentru o iluminare creativă cu mai multe blițuri. În plus, spre deosebire de blițurile optice, cele controlate prin unde radio nu necesită un contact continuu între componente pentru a funcționa corespunzător, minimizând în același timp orice impact pe care lumina puternică a soarelui îl are asupra transmisiei semnalului și controlului.

Blițul HVL-F45RM are o autonomie a bateriei de până la 210 declanșări și poate fi înclinat vertical până la 150o, orizontal într-un unghi complet de 360o și în jos până la 8o pentru a maximiza versatilitatea.

Vă recomand să citiţi:
Sony 100mm F2.8 STF G Master si 85mm FE F1.8 – obiective pentru mirrorless cu montura E

poza meniu Sony HVL-F45RM
meniu Sony HVL-F45RM

Ușurința în utilizare a fost îmbuntățită datorită unui display LCD nou, mai mare, luminos și foarte vizibil, unei surse de lumină LED și design-ului rezistent la praf și umezeală3, dar și unui meniu reorganizat, similar celor cu care sunt prevăzute cele mai noi camere Sony.
Blițul Sony HVL-F45RM va fi disponibil în magazine din luna martie 2017 la un preț de arpoximativ 400 Euro

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.