Sony obține șase premii EISA

Angajamentul Sony de a livra produse care emoționează consumatorii, mesaj sintetizat de cuvântul ‘Kando’, primește o recunoaștere record, prin șase dinstincții acordate anul acesta de Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA), cea mai mare organizație editorială multimedia din Europa.

camera foto sony mirrorless full frame
sony a7r

Recunoscând inovația în tehnologie pentru zona de televizoare, camera foto și video, sisteme home theatre și produse mobile, premiile EISA certifică succesul Sony în îndeplinirea angajamentului său de a oferi produse fiabile și de calitate, pe care consumatorii le pot utiliza cu încredere.

Camera foto profesională compactă a anului în Europa: α7R

Construit cu stil și deosebit de comod în timpul unor proiecte fotografice de lungă durată, aparatul foto α7R nu face niciun compromis în a pune cerințele utilizatorului pe primul plan. Reglajele situate în față și în spate, rotița de control și butonul de compensare a expunerii permit o ajustare intuitivă a imaginii, prin intermediul vizorului de mare contrast și rezoluție XGA OLED Tru-Finder sau a ecranului rabatabil LCD, tip 3.0.

Senzorul de 35 mm ”full-frame” Exmor CMOS încorporează tehnologii de mărire a randamentului luminos pe fiecare pixel, precum și elemente foto-sensibile cu suprafață mărită care elimină practic, spațiile dintre pixelii învecinați. Aceste inovații măresc eficiența capturii de lumină pe senzor, permițând obținerea unei rezoluții și sensibilități excepționale, în condițiile unui zgomot scăzut. Este ocolit astfel dezavantajul indus de o suprafață prea redusă a elementelor de imagine odată cu creșterea considerabilă a numărului de pixeli.

Camera foto compactă a anului în Europa: DSC-RX100 III

aparat foto compact performant sony rx100 3
sony rx100 III

Fabricat din aluminiu – rezistent, dar ușor de transportat – cu atenție acordată unei greutăți reduse și unui design atrăgător, aparatul de fotografiat Cyber-shot RX100 III își întemeiază existența pe reputația deja recunoscută a modelelor care l-au precedat. Unui obiectiv de înaltă calitate și unui procesor de imagine rapid, se adaugă un vizor escamotabil OLED Tru-Finder™ cu acoperire antireflex ZEISS® T*, posibilități superioare de captură a imaginilor filmate, un ecran rabatabil la 180o – toate într-un aparat cu obiectiv fix, elegant și cu dimensiuni de buzunar.

Camera video a anului în Europa: FDR-AX100

camera video  FDR-AX100E
sony FDR-AX100E

Camera FDR-AX100E este primul Handycam® 4K care dispune de un senzor retro-iluminat Exmor R™ CMOS 1.0. Cu dimensiuni mult mai mari decât cele ale senzorilor din camerele video destinate amatorilor, acesta captează imagini 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) impecabile, având de patru ori rezoluția standardului Full HD, dar păstrând capacitatea de a contura pete de difuzie – ”bokeh” – pe fundaluri neclare.

Senzorul 4K este acompaniat de procesorul de mare putere Sony BIONZ X care utilizează tehnologii de reducere locală a zgomotului și de redare a detaliului, contribuind la obținerea unor imagini incredibil de vii, mai apropiate ca oricând de realitate. Prin folosirea funcției avansate Cinematone Gamma/Colour, înregistrarea în regim 25p progresiv oferă un aspect cald și bogat imaginilor.

Televizorul 4K Ultra HD al anului în Europa: KDL-65X9005B

televizor 4k sony KDL-65X9005B
sony KDL-65X9005B

Televizorul 4K BRAVIA™ X9 oferă divertisment într-un design simplu și funcțional. Imaginile sunt mai luminoase datorită tehnologiei X-tended Dynamic Range™. Tehnologia de display exclusivă TRILUMINOS™ aduce un plus de realism, redând nunațe naturale de roșu și verde smarald. Procesorul de imagine 4K X-Reality™ PRO prelucrează și îmbuntățește imaginile disponibile la rezoluții inferioare celor 4K. Designul unic “Wedge” al televizorului X9 crește stabilitatea, asigură un bun management al cablurilor și mai mult spațiu pentru difuzoare, oferind astfel un sunet mai puternic.

Tableta anului în Europa: Xperia Z2

tableta sony z2
sony z2

Construită din materiale premium, Sony Xperia Z2 este cea mai subțire (doar 6,4 mm grosime) și ușoară (doar 426g pentru modelul Wi-Fi și 439g pentru modelul LTE/3G) tabletă subacvatică 1 din lume, ușor de transportat și de utilizat chiar și cu o mână. Designul OmniBalance aduce o formă elegantă, subțire și solidă, pentru echilibru și simetrie în orice scenariu de utilizare. Totodată, tableta este rezistentă la apă, astfel încât să te însoțească în fiecare situație.

Playerul audio HDD al anului în Europa: HAP-Z1ES

sony HAP-Z1ES player audio
sony HAP-Z1ES

Creat pentru standardele audiofililor, playerul audio redă cele mai subtile nuanțe ale înregistrărilor audio. Muzica poate fi stocată pe hard disk-ul de 1 TB sau poate fi transferată, wireless sau prin conexiunea prin cablu, de la computer (PC sau Mac) prin aplicația “Hap Music Transfer”. Aplicația sincronizează automat piesele nou descărcate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.