Zvonul zilei: Nikon D610

La “bursa” zvonurile a inceput sa circule “informatia” cum ca Nikon ar pregati un inlocuitor pentru actualul dslr full frame D600 (despre care am scris si eu aici).

zvon nikon d610
d610

Zvonul se bazeaza mai mult pe reducerile de pret la actualul D600 (chiar si in magazinele romanesti am vazut 700 lei reducere plus cadou un voucher de 400 lei sau daca nu vreti voucher cadou atunci aveti o reducere de 1500 lei aici).
Si tot conform zvonului noul D610 nu ar avea imbunatatiri majore ci mai degraba incearca sa repare problemele cu petele ce tot apar pe senzorul lui D600 (de care v-am anuntat aici).Pentru problema aceasta cu petele (pete de ulei nu de praf cum am crezut eu initial) Nikon a dat un raspuns oficial destul de tirziu si ramane sa vedem daca intr-adevar vor rezolva aceasta problema cu un nou dslr.

2 thoughts on “Zvonul zilei: Nikon D610”

  1. “…Zvonul se bazeaza mai mult pe reducerile de pret la actualul D600 (700 lei reducere plus cadou un voucher de 400 lei…”

    Din formularea de mai sus, se intelege ca admin-ul care a postat zvonul pe site-ul “nikonrumors.com” din SUA, a aflat ca baietii din Romania, de la F64, Foto Hobby etc… au facut, in august, reduceri insotite de cadouri pt D600. Si de aici i-ar fi venit ideea sa scrie ca, probabil, aia de la Nikon, vor sa epuizeze stocurile la D600 pt a lansa pe D610.
    Dar de reduceri + vouchere (in august) s-au bucurat multe DSLR-uri de la Nikon si Canon (inclusiv cele full frame). Nu cred ca cei de la NR se uita pe rafturile de la F64 ca sa le vina idei de zvonuri.

  2. De cind am trecut la versiunea mai noa a WordPress-ului ma tot incurc in variantele de articol salvate automat de WordPress.Varianta initiala a articolului este publicata acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.