3 fotografi premiati la concursul organizat de The Independent Photographer

3 fotografi au fost premiați la concursul Emerging Talent Award organizat de The Independent Photographer. Marele premiu a revenit lui Alain Schroeder.

fotografie alb negru muncitori carausi caramizi poza
© Alain Schroeder – Emerging Talent Award – The Independent Photographer

Fotografia lui Alain Schroeder a fost aleasă deoarece a fost considerată ”O imagine clasică, care simbolizează munca manuală. Este prelungirea mâinii care o face.” și în plus, David Alan Harvey cel care a jurizat concursul consideră că fotografia ne arată ceva deosebit de neobișnuit.

Locul doi a fost acordat lui Fernando Leal pentru o fotografie ce ne prezintă un pelerin aflat în râul Ganga din apropierea orașului Haridwar din India.

poza rau ganga haridwar india
© Fernando Leal – Emerging Talent Award – The Independent Photographer

“O imagine neobișnuită care necesită o secundă până îți dai seama ce se petrece. Când îți dai seama ce se întâmplă, devine o fotografie și mai bună. Vizual funcționează chiar și fără legendă (captation). “– David Alan Harvey

Magali Chesnel a primit mențiunea specială pentru o fotografie aeriană realizată în parcul național Camargue din sudul Franței.

fotografie aeriana apa camargue franta
© Magali Chesnel – The Independent Photographer – Emerging Talent Award

Premiul Talent Emergent a fost dedicat expunerii și descoperirii celor mai buni viitori fotografi de toate vârstele, experinețe și lucrări din toate domeniile fotografice.

ishoot.ro

Arta plastică, peisaj, fotografia de stradă, documentar, portret, fotografia de produs: nu au existat limite și s-a dorit eliberarea creativității în cât mai multe moduri posibile!

Vă recomand să citiți: DJI Mavic Air – noua drona cu dimensiuni compacte, video 4K si memorie interna 8GB

Fotograful David Alan Harvey a jurizat etapa Emerging Talent Award, iar dacă sunteți interesați de alte concursuri de fotografie vă recomand să vizitați site-ul The Independent Photographer. În februarie, a.c, s-a încheiat concursul de fotografie de stradă (street photography), câștigată de Camilla Ferrari

anunt terenuri vanzare valea doftanei prahova

Fotografiile ajunse în finala concursului Emerging Talent Award pot fi văzute pe site-ul The Independent Photographer.

One thought on “3 fotografi premiati la concursul organizat de The Independent Photographer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.