4 idei de cadouri de Paste pentru copii de pe Decathlon

Se apropie Paștele și cauți să cumperi cadou pentru copil? Sper ca ideile pe care ți le prezint să îți fie utile, căci am ales patru articole deopotrivă folositoare și care pot bucura orice copil, indiferent de vârstă.

idei de cadouri de Paste pentru copii Decathlon
4 idei de cadouri de Paste pentru copii de pe Decathlon

Cu ocazia fiecărei sărbători, Decathlon ne întâmpină cu idei de cadouri sportive pentru întreagă familie. Vă invit să vedeți ce idei de cadouri de Paște pentru copii au pregătit în 2022.

4 idei de cadouri de Paște pentru copii de pe Decathlon – Hai afară la sport!

1. Biciclete

poza bicicleta copii roti ajutatoare albastra oerta promotie
bicicleta cu roti ajutatoare

Cred că orice copil trebuie să aibă o bicicletă. Mersul pe bicicleta este distractiv și sănătos. Cu siguranță se vor bucura de un astfel de cadou mai mult timp, nu doar câteva zile. La Decathlon găsiți foarte multe modele de #biciclete copii, atât pentru fete cât și pentru băieți, cu sau fără pedale, cu sau fără roți ajutătoare.

2. Trotinete

poza trotineta trei roti copii recomandare cadou
trotineta trei roti

Puteteți să-mi spuneți-mi un singur copil căruia să nu îi placă să meargă pe trotinetă?! Eu nu cred că știu vreunul. Așa că, dacă vreți un cadou de Paște pentru copii care să îi încânte, puteți să verificați oferta de la #trotinete. Am văzut pe Decathlon trotinete 4 în 1, cu sistem de ride-on prin apăsarea unui singur buton.

poza trotineta 4 1 pliabila cadou copil promotie decathlon
Globber Evo 4-1

Practic, acest tip de trotinetă “crește odată cu cel mic”, putând fi folosită încă de la 15 luni. Este recomandată până la 50 de kg !

3. Role

poza role copil cadou recomandare
role reglabile

Eu unul nu știu să mă dau pe #role și dacă nu am învățat cât am fost mai mic, am impresia că nu pot să o fac acum. Dar, pe de altă parte, nu se știe niciodată, nu-i așa? Decathlon are o gama variată de role copii și cu siguranță o să gășiți ceva pe placul vostru pentru un cadou pentru copil. Modelul cu 4 roți mi se pare cel mai potrivit pentru începători. Se pare că oferă mai multă susținere.

Pentru copii mai mari aș recomanda niște role reglabile, căci pot fi folosite mai mulți ani la rând, atât datorită faptului că se reglează între mărimile 32 și 35.
Că să va asigurați că alegeți perechea ideală de role, va recomand să citiți descrierea produselor pe Decathlon. Oferă informații despre fiecare model, care va ajută să faceți alegerea potrivită.

4. Accesorii pentru mersul pe bicicletă/role/trotinete

Nu uitați să verificați la Decathlon și accesoriile potrivite pentru cele 3 tipuri de cadouri menționate mai sus! O cască de protecție sau protecții genunghi pentru role sunt oricând binevenite.

decathlon.ro

Îți recomand să intri direct pe site-ul Decathlon pentru a găsi mai multe Idei cadouri de Paște pentru copii. Prețurile sunt avantajoase, iar calitatea deosebită. Există o gamă foarte largă de produse din care poți alege cadoul/cadourile potrivite pentru copil.
Hai afară, hai la sport, căci a venit căldura și copilul are nevoie să se bucure de tot ceea ce aduce primăvara!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “4 idei de cadouri de Paste pentru copii de pe Decathlon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.