6 fotografii premiate la concursul NATURE@work

Mai mult de 1.000 de fotografii din 37 de țări europene au fost prezentate la concursul NATURE@work organizat de European Environment Agency (EEA). Cincizeci dintre fotografii au ajuns în runda finală și, în cele din urmă, șase fotografii au fost declarate câștigătoare.

poza veverita parcul Tivoli Ljubljana Slovenia
© Nina Lozej – ‘A hungry squirrel’

Categoria NATUREprovides a fost câștigată de Nina Lozej din Slovenia, cu fotografia intitulată ”A hungry squirrel” (O veveriță flămândă). Fotografia a fost făcută în parcul Tivoli din Ljubljana, Slovenia.

NATUREprotects a fost câștigată de Attila Csernatoni din Ungaria, cu fotografia intitulată “Shelter” (Adăpost). Fotografia a fost făcută pe insula Wight, Marea Britanie.

poza buburuza gargarita floare Isle of Wight anglia marea britanie
©Attila Csernatoni – ‘Shelter’

NATUREinspires a fost câștigată de Salvatore Petrantoni din Italia, cu fotografia intitulată ‘Waiting for a new day’ (Așteaptă o nouă zi). Fotografia a fost făcută la Colle del Nivolet (Torino), Italia.

fotografie peisaj lac Colle del Nivolet Torino italia
© Salvatore Petrantoni – ‘Waiting for a new day’

f64.ro

Premiul pentru tineret: Antonio Zarrillo din Italia, cu fotografia intitulată ‘Mother nature’ (Natura mamei). Fotografia a fost făcută la Lacul Laceno, Italia.

poza vaci vitei Laceno  italia fotografie
© Antonio Zarrillo – ‘Mother nature’.

Premiul Alegerea Publicului: Murat İbranoğlu din Turcia, cu fotografia intitulată “Oxygen”. Fotografia a fost făcută la Çamlıhemșin, Turcia.

poza peisaj nori munte turcia Çamlıhemşin turkey
© Murat İbranoğlu – ‘Oxygen’

Premiul președintelui estonian al Consiliului UE a revenit lui Viktors Ozolins din Letonia, cu fotografia intitulată ‘Pure morning’ (Dimineața pură). Fotografia a fost făcută în Kemeri, Letonia.

poza peisaj dimineata rasarit lituania lac ceata
© Viktors Ozolins – ‘Pure morning’

Câștigătorii din fiecare categorie au primit un premiu în bani de 1000 EURO, în timp ce pentru Premiul ”Public Choice” cât și pentru Premiul pentru Tineret s-a oferit 500 EURO.
Puteți vedea toate fotografiile finaliste la concursul foto NATURE@work pe contul de Flickr al EEA .

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.