8 cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie

Încă mai ai timp să cumperi cadoul de Moș Nicolae pentru cineva pasionat de fotografie, videografie sau grafică digitală. Vrem, nu vrem trebuie să recunoaștem că pandemia de COVID-19 ne-a cam schimbat unele obieciuri, astfel m-am gândit că este util să actualizez lista cu idei de cadouri de Mos Nicolae pentru creatorii de imagine digitală.

cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie 6 decembrie
cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Moș Nicolae, 6 decembrie, este doar începutul sezonului de cadouri! Fotografia, videografia și chiar grafica digitală sunt hobby-uri sau meserii care necesită echipamente sau accesorii destul de scumpe. Totuși în lista de cadouri de Mos Nicolae am inclus și cadouri accesibile ca preț; ba chiar am încercat să ordonez lista în ordine crescătoare a prețurilor. Astfel, indiferent de bugetul disponibil, sper că vei găsi ceva care să te inspire în alegerea unui cadou de Moș Nicolae pentru persoana pasionată de fotografie.

8 cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie

1. Mănuși
Sezonul rece este în plină desfășurare, iar mănușile vor fi apreciate de cei care fotografiază sau filmează afară sau în alte locuri cu temperaturi scăzute. Trebuie să știți măsura măinii sau măcar să o ghiciți!

photographer gloves cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie
manusile

De asemenea, utile sunt mănușile mai subțiri, dar nu foarte subțiri, deoarece permit apăsarea butoanelor aparatului foto / video mai ușor. Dacă este posibil, mănușile să fie și pentru touchscreen (ca de exemplu aceste modele)

Pentru creatorii de artă digitală, care folosesc o tabletă grafică conectată la PC / laptop pentru a desena utilă este acest tip de mănușă anti-frecare

poza manusa anti frecare tableta grafica desen digital
manusa anti-frecare

Oferte de mănuși utile pasionaților de fotografie, videografie găsiți la la eMag sau la F64 sau la Decathlon

2. Hanorac sau tricou

poza tricou fotograf amator cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie
tricou fotograf

3. Acumulator extern
Electronicele au nevoie de curent, iar aparatele foto mai noi permit încărcarea de la un acumulator extern. În plus, acumulatorul extern, poate fi util și la încărcarea unui smartphone.

poza aparat foto mirrorless sony a7 ii acumulator extern
Sony A7 III – incarcare acumulator extern – Valentine’s Day promotii aparate foto

Oferte pentru acumulatori externi găsiți la eMagPCgarage sau evoMAG

4. Trepied
Trepiedul foto sau video este un accesoriu care nu ar trebuie să lipsească din trusa unui creator de imagini. Am scris cum să alegi un trepied, acum mai adaug că există modele și pentru telefonul mobil sau camere mai mici.

poza Manfrotto Befree Live Twist Lever trepied video de calatorii
Manfrotto Befree Live Twist/Lever

Ofertele pentru trepiede pot fi verificate la F64 sau la Photosetup

Citește și: ADATA HD710 Pro 4TB – review hdd extern USB 3.1

5. Lampă LED
Nu doar pasionații de fotografie/videografie vor aprecia o lampă LED, ci și cei care lucrează de acasă.

Manfrotto Lumimuse poza accesorii vlogging smartphone cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie
Manfrotto Lumimuse- lumina – accesorii vlogging smartphone

Ofertele pot fi verificate la F64 sau la Photosetup

6. Brățară fitness sau smartwatch
Desigur știți vorba ”sănătatea e mai bună decat toate”, dar uite că avem la dispoziție diverse gadget-uri care ne ajută să monitorizăm starea de sănătate.

poza foto Bratara fitness Huawei Fit
Bratara fitness Huawei Fit

Multe brățări de fitness au și funcție de ceas, dar ceasurile inteligente (așa numitele smartwatch) sunt și ele utile, mai ales că au ecranul mai mare și pot afișa mai bine anumite informații.

Alte oferte de brățări fitness și smartwach găsiți la eMag sau la F64

Citește și: Ce cadouri de Craciun sa NU oferi unui fotograf

7. O lampă UV bactericidă
Lămpile UV-C au devenit populare datorită pandemiei de coronavirus COVID-19, dar, părerea mea, ele ar fi trebuit să fie disponibile și consumatorilor casnici de mai de mult.

lampa uv-c cadouri de Mos Nicolae pentru pasionatii de fotografie
Lampa UV-C

Lampa cu lumină utravioletă trebuie să fie de tip UV-C, ca să dezinfectezi eficient un spațiu (un birou,studioul foto, dormitorul, etc).
Promoțiile pentru lămpile UV bactericide pot fi verificate la F64 sau la evoMAG sau la eMag sau la PCgarage

8. Hard disk extern
Rezoluțiile fotografiilor dar și a videoclipurilor cresc necontenit. Astfel ”goana” după spațiu de stocare este și ea în plină desfășurare. Cred că un pasionat de fotografie, videografie sau chiar grafică digitală va fi mulțumit dacă primește cadou un HDD extern.

poza hdd extern ADATA HD710 Pro 4TB test review
ADATA HD710 Pro 4TB USB 3.1

Eu vă recomand să vă gândiți și mai ales să puneți în practică o soluție de back-up (copii de rezervă) pentru imaginile dvs. Am scris un articol pe această temă.

Promoții la HDD externe găsiți la eMag sau la evoMAG sau la F64 sau la PCgarage

Ofertele și reducerile la produsele care pot fi oferite cadou unui pasionat de fotografie pot fi verificate la F64 sau la PCgarage sau la evoMAG

Acestea au fost, pe scurt, recomandările mele de cadouri de Mos Nicolae, sper că va sunt de folos, iar dacă aveți sugetii notațile la rubrica Comentarii (Leave a replay)

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!
#cadouri #mosnicolae

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.