A 7-a editie a Worldwide PhotoWalk

Fotograful/expertul în Photoshop Scott Kelby organizează şi anul acesta o nouă ediţie Worldwide Photowalk. Plimbarea sau drumeţia fotografică, Worldwide Photowalk, ajunsă la ce-a de a 7-a ediţie va avea loc, sâmbătă, 11 octombrie 2014. Pentru Bucureşti puteţi să vă înscrieţi la PhotoWalk-ul organizat de Andrei Birsan, sau puteţi chiar voi să organizaţi un PhotoWalk.

Photo Walk 2014 romania
WorldWide Photo Walk 2014

Acţiunea organizata de Scott Kelby constă în desfăşurarea simultană a unor excursii fotografice, fiind cel mai mare eveniment fotografic de acest fel din întreaga lume. Evenimentul are loc în aceeaşi zi în întreaga lume unde fotografi de toate categoriile şi nivelurile se reunesc într-o drumeţie, de regulă prin centrul oraşului, pentru a socializa, pentru a învăţa noi trucuri fotografice unii de la alţii şi pentru a explora zona respectivă prin obiectivul aparatului de fotografiat.

Anul acesta înscrierea la Worldwide PhotoWalk este organizată ca o cumpărare/donaţie online; adăugaţi în coş excursia+suma donată organizaţiei Springs of Hope Orphanage din Kenya şi trebuie să finalizaţi “cumpărarea”.

Şi la ediţia de anul acesta se organizează un concurs foto, marele premiu constă într-un “pachet” format din: Canon EOS 70D cu EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM, un obiectiv Tamron 28-300mm Di VC PZD (model A010), o imprimanta foto Canon PIXMA PRO-1, o tableta Wacom Intuos şi alte accesorii. Lista completă este aici.
La concursul foto participă cea mai bună fotografie din fiecare drumeţie. Aceasta va fi aleasă de walk leaderul acelei plimbări, iar din mulţimea de fotografii alese, Scott Kelby va alege 10 finaliste. Pe lîngă premiu cel mai mare şi 10 finalişti va exista şi un câştigător al publicului.
Ca să aveţi o idee puteţi vedea aici fotografiile premiate la Worldwide PhotoWalk 2013. Eu vă urez lumină bună şi succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.