A treia sesiune de workshop “Se cauta fotografia lunii”

Sambata, 17 iulie 2010, incepand cu ora 10, la Cafeneaua Dalles din Bd. Nicolae Balcescu nr. 18 (intrare prin Libraria Dalles), Bucuresti, are loc o noua sesiune a workshop-ului “Se cauta fotografia lunii”.
Aceasta este dedicata temelor din lunile mai si iunie ale concursului “Se cauta fotografia lunii”: Fashion si Portret.

Veti avea posibilitatea de a discuta impreuna cu fotograful Ciprian Strugariu imaginile inscrise in concurs si de a va imbogati astfel cunostintele despre aceste doua tipuri de fotografie. Sunt asteptati sa participe la workshop atat concurenti din cadrul celor doua etape de concurs, cat si nikonisti care nu au inscris fotografii in concurs dar sunt interesati de cele doua teme.

Dupa discutia pe marginea imaginilor, Ciprian Strugariu va face o demonstratie de fotografie fashion si portret in cadrul unui set-up de studio pus la dispozitie de catre Dynaphos. Cei prezenti vor putea in acest fel sa consolideze cunostintele dobandite in prima parte teoretica a workshop-ului prin lucrul practic cu modelul intr-un mediu cu lumina controlata.

Ciprian Strugariu

demonstratie de fotografie Ciprian Strugariu

Workshop-ul este oferit gratuit, iar intrarea se face pe baza de inscriere prealabila prin e-mail, la adresa workshop@nikonisti.ro. Mesajul trebuie sa cuprinda numele dumneavoastra complet si sa fie trimis la adresa amintita pana cel tarziu joi, 15 iulie 2010.

fotostefan

One thought on “A treia sesiune de workshop “Se cauta fotografia lunii””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.