Acer Aspire R11, Switch 10 si Switch 10E – ultraportabile de top

Acer lansează trei noi produse ultraportabile, destinate utilizatorilor care pun accentul pe mobilitate. Echipate cu cele mai noi tehnologii, noile dispozitive 2-în-1, ce pot fi folosite fie ca notebook, fie ca tabletă au fost concepute să ofere cea mai bună experiență de utilizare pentru cei care au nevoie de un dispozitiv ușor de transportat, dar performant.

acer notebook
Notebook Acer ultraporabil

Notebook-ul convertibil Aspire R11 echipat cu procesor Intel Pentium și 8GB de memorie; Switch 10, cel mai subțire notebook 2-în-1; Switch 10E, cu autonomie de până la 12 de ore.

Notebook-ul convertibil Aspire R11

notebook Aspire R11
Aspire R11

Acer își extinde portofoliul de notebook-uri convertibile cu Asprire R11, care se remarcă datorită autonomiei de până la opt ore. Cu o diagonală a ecranului de 11,6 inch, cel mai mic model al seriei Aspire R, se adresează în special celor care își doresc un dispozitiv de dimensiuni și greutate reduse. Pe lângă design-ul unic, care permite rotirea display-ului cu 360 de grade, noul R11 se remarcă în primul rând prin carcasa care amintește de materialele textile.

acer Aspire R11 notebook
LCD Aspire R11

Realizat cu cea mai nouă tehnologie de gravare cu laser, acest detaliu îi conferă notebook-ului un plus de eleganță. Pe partea de specificații, modelele Aspire R11 au la bază procesoare Intel Pentium cu procesor grafic Intel HD integrat, însoțite de până la 8 GB de memorie DDR3 și cu capacitate de stocare de până la 1 TB. Pe lângă camera web Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri SD™, porturile USB 3.0 și USB 2.0, respectiv porturile HDMI și VGA, dispozitivul include și tehnologia audio dezvoltată de Acer, TrueHarmony. Această soluție inovativă îmbunătățește considerabil experiența acustică, boxele redând o gamă extinsă de sunete joase, fără distorsiune. Astfel, în oricare dintre cele patru moduri de folosire, Aspire R11 oferă cea mai bună experiență: în modul „notebook” destinat aplicațiilor de tip Office, în modul „pad” ideal pentru partajarea informațiilor sau pentru jocuri, în modul „display” conceput pentru vizionarea de conținut video sau în modul „tent” care ușurează folosirea în spații restrânse.

Seria Switch 10 şi 10E

Gama de dispozitive 2-în-1 cu ecran detașabil se extinde cu două noi modele bazate pe procesoare Intel® Atom cu patru nuclee.

acer Switch 10e
Switch 10E

Design-ul flexibil face din aceste dispozitive alegerea ideală pentru cei care caută o tabletă, dar nu vor să renunțe la confortul oferit de tastatură.

Acer Switch 10 E (SW3-013)
Switch 10 E (SW3-013)

Switch 10 E (SW3-013) are o baterie de 30Wh care îi oferă o perioadă de autonomie de până la 12 ore(1), suficientă pentru o zi de muncă sau de studiu. Datorită design-ului îmbunătățit, Acer Snap Hinge 2, comutarea între modurile de funcționare este deosebit de ușoară. În modul tabletă, Switch 10E cântărește doar 630 de grame, în timp ce ca notebook greutatea sa este de numai 1,28 kg.

Disponibil în șase versiuni de culoare, noul notebook 2-în-1 dispune de o suprafață care-l protejează împotriva zgârieturilor. Ecranul cu o rezoluție HD de 1280×800 pixeli asigură un control tactil avansat și culori vii. Suita de aplicații Acer VisionCare a fost concepută pentru a proteja ochii de-a lungul sesiunilor de utilizare prelungite. Acest pachet include Acer BlueLightShield™, care reduce oboseala ochilor, filtrând în mod inteligent lumina albastră emisă de ecran și Acer LumiFlex, care îmbunătățește vizibilitatea ecranului în condiții de iluminare directă.

Noul Acer Switch 10 este un dispozitiv 2-în-1, alcătuit dintr-o tabletă inspirată de designul notebook-ului Aspire S7, având carcasa confecționată din sticlă rezistentă la zgârieturi (Gorilla Glass 3) și o tastatură detașabilă.

Acer Switch 10
Acer Switch 10

Ecranul Full HD cu rezoluție de 1920×1200 pixeli este fabricat folosind tehnologia Zero Air Gap, care îmbunătățește calitatea imaginii indiferent dacă e vorba de redarea de poze, rularea de jocuri sau vizualizarea de filme. La fel ca 10E, și Switch 10 este echipat cu două camere de 2 MP. Bateria de 22Wh asigură o redare continuă de filme de până la șapte ore(1). Cu o grosime de doar 8,9 mm în modul tabletă și de 23,8 mm în modul notebook, Switch 10 este cel mai subțire notebook detașabil de pe piață.

lcd Acer Switch 10
LCD Acer Switch 10

Specificaţiile tehnice ale ambelor modele includ, pe lângă procesor Quad-Core și 2 GB de memorie DDR3.

Aspire Switch 10E şi Switch 10 vor deveni disponibile în România de la sfârșitul lunii iunie la prețuri estimate ce pornesc de la 1399 lei, respectiv 1899 lei, TVA inclus, în timp ce Aspire R11 va deveni disponibil în magazine din a doua jumătate a lunii iulie la un preț estimativ ce pornește de la 1699 lei, TVA inclus.

1. Durata de funcționare este influențată de specificațiile exacte, de setările alese de utilizator și aplicațiile rulate. Capacitățile de stocare de energie ale bateriilor se reduc în timp.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.