Acer XR341CK și XZ350CU: monitoare de gaming, curbate, ultra-wide

Acer lansează două noi monitoare de gaming curbate, ultra-wide (21:9) – Acer XR341CK și XZ350CU, ce vor fi disponibile și în magazinele din Romania de luna viitoare. Cele două modele dispun de tehnologie Frame Rate Sync și completează gama de gaming al cărei produs erou – Predator X34 – primul monitor cu tehnologie NVIDIA G-SYNC, a fost lansat în luna aprilie a acestui an.

monitor curbat acer XZ350CU
Acer XZ350CU

Gama tot mai extinsă de monitoare curbate Acer furnizează cele mai reale și captivante imagini, potrivite gamerilor care caută experiențe la cel mai ridicat nivel.

Beneficiind de tehnologii precum NVIDIA® G-SYNC™, AMD FreeSync™ sau Adaptive Sync, sistem de sunet DTS Sound și funcții OSD pentru gaming, monitoarele răspund celor mai pretențioase cerințe de gaming sau de design profesionist:
• Predator X34 – 34” UltraWide QHD cu tehnologie G-SYNC, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
• Acer XR341CK – 34” UltraWide QHD cu tehnologie FreeSync, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
• Acer XZ350CU – 35” UltraWide FHD cu Adaptive Sync, 144 Hz, DTS Sound

Proiectate să răspundă celor mai ridicate cerințe de stil și performanță

monitor gaming curbat Acer XZ350CU
Acer XZ350CU

Formatul 21:9 disponibil într-un ecran curbat transformă experiența de vizionare, creând sentimentul unei participări active la acțiune. Acesta oferă o vizionare uniformă, în timp ce rezoluția UltraWide QHD (3440 x 1440) și unghiul de 178 de grade asigură o experiență de joc, de lucru sau de vizionare de filme foarte reală. Monitoarele curbate Acer asigură o reproducere fidelă a culorilor datorită suportului 100% pentru spectrul de culori sRGB, făcându-le ideale în activitatea de zi cu zi a designerilor și a fotografilor.

Design potrivit oricărui birou

monitor gaming curbat acer
monitor curbat

Subțiri și fine, având unghiuri dinamice, un suport modern din aluminiu și design ZeroFrame, monitoarele oferă vizualizare optimă într-o dimensionare minimalistă, ideală pentru set-up-uri multi-ecran. Suportul atractiv din orice unghi ar fi privit permite totodată ascunderea cablurilor.
“Suntem liderii pieței cu gama noastră de monitoare format 21:9. Predator X34 este un monitor adresat jucătorilor dedicați, care a revoluționat piața în momentul lansării. Următoarele două modele cu ecran curbat demonstrează anagajamentul Acer de a oferi gamerilor adevărați, profesioniștilor și pasionaților de home entertainment cele mai bune soluții de vizionare”, a declarat Marian Brătășanu, Business Development Manager Desktop&Display Solutions, Acer Romania.

ishoot.ro

Experiență de joc fără tearing și fără lag

Tehnologia G-SYNC de la NVIDIA, disponibilă pe noile modele de monitoare, permite eliminarea efectului de tearing care apare frecvent în jocuri. Aceasta permite plăcii grafice să comunice cu monitorul și să ajusteze rata de rendare pentru a furniza o experiență lină de vizionare.
Întreaga gamă de monitoare curbate dispune de setări OSD GamingView oferind utilizatorilor libertatea de a crea și salva până la trei profiluri prestabilite, pentru a maximiza experiența de joc și a ajusta luminanța LED astfel încît să reducă orice interferență. Ajustarea nivelului de negru contribuie la o imagine mai clară în scenele întunecate de gaming, în timp ce claritatea imaginilor îmbunătățește experiența jocurilor FPS.

Sunet puternic, confort maxim

monitor curbat Acer
monitor curbat Acer

Sistemele DTS cu boxe de 9W asigură un sunet premium ce redă cu fidelitate șuieratul gloanțelor, zgomotul de sticlă spartă sau explozie, plasând jucătorul în atmosfera potrivită.

Concepute să suporte rate ridicate de transfer, monitoarele au porturi HDMI 2.0, sau DisplayPort. Seria de monitoare curbate are, de asemenea, patru porturi USB 3.0 în spatele ecranului, oferind opțiuni multiple de conectare la dispozitivele de gaming, precum și pentru a încărca telefoane și alte gadgeturi.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Proiectate pentru a fi cât mai ergonomice, monitoarele pot fi înclinate de la un unghi de -5° la 35°și ajustate pe verticală până la 130 mm, pentru o vizionare cât mai confortabilă. Tehnologia EyeProtect include filtru pentru lumină albastră, tehnologie flicker-less, ajustare fină și comfyview pentru a reduce oboseala ochilor. Designul zero-frame permite set-up-ul cu mai multe monitoare pentru o experiență îmbunătățită de gaming.

Cele două monitoare vor fi disponibile la prețuri începând de la 5299 de lei.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.