Adobe Max 2020 – conferinta online de creativitate digitala cu acces gratuit

Adobe Max este o conferință cu tradiție printre creatorii de imagine, care combină anunțuri legate de noile produse și actualizări Adobe, cu sesiuni de training. Adobe Max 2020 se va desfășura online, iar accesul este gratuit, dar trebuie să te înregistrezi din timp.

Adobe Max 2020 conferinta online gratuita creativitate digitala
Adobe Max 2020 – conferinta online de creativitate digitala

Ediția din 2020 se va desfășura pe parcursul a trei zile și va începe pe 20 octombrie. Spre deosebire de anii trecuți accesul este complet gratuit pentru toți cei interesați.

În cadrul evenimentului din Octombrie 2020, vei avea acces la demonstrații de produse, concerte și discursuri susține de căteva vedete importante dintr-un număr mare de domenii. Pe listă sunt trecute nume precum Ava DuVerney, Keanu Reeves, Anne Leibovitz sau Tyler, the Creator.
Dacă te grăbești să te înscrii, vei avea ocazia să câștigi un tricou cu Adobe Max, dar mai ales îți poți stabili propriul calendar cu sesiunile de trainig și demonstrațiile pe care vrei să le vezi, pentru a primi notificări când se apropie desfășurarea lor.

Dintre modificările anunțate anul trecut, care au fost deja implementate, Adobe a facilitat în ultimul an partajarea de fișiere din Creative Cloud prin intermediul Gmail, a inclus scurtături în view-erul de PDF-uri din browser și a permis celor care activează în domeniul educației să-și partajeze temporar abonamentul la Creative Cloud. Să nu uităm de aplicație Photoshop Camera pentru iOS și Android.

evomag.ro

În acest an, deja au fost oferite câteva informații legate despre măsuri de detectare a imaginilor modificate în Photoshop. Astfel, la Adobe Max 2020, este foarte probabil să fie dezvăluite și mai multe informații despre mecanismele avansate de identificare a fotografiile modificate în Photoshop. Dar până atunci, chiar și tu poți să-ți testezi atenția și dibacia în a descoperii câte din cele 25 de fotografii au fost prelucrate în Photoshop!

poza test photoshop
real sau photoshop

În contextul valului semnificativ de știri false din online, cei de la Adobe se străduiesc de ceva timp să ajute la depistarea imaginilor prelucrate, care pot să schimbe percepții online într-o manieră eronată. Dar și noi trebuie să facem un minim de efort pentru depista știrile false.

Citește și: 10 aplicatii gratuite de editare foto pentru Android si iPhone

Dacă vrei să te înscrii la Adobe Max 2020 o poți face pe acest site. Dacă nu intervin modificări, va fi vorba de 56 de ore de conținut răspândite pe parcursul a trei zile. Programul este deja disponibil pe site-ul menționat.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.