Adobe Photoshop Express gratuit acum si pentru Android

Dupa Photoshop Touch, aplicatie de prelucare foto dedicata dispozitivelor mobile cu Android sau iOS, despre care v-am anuntat intr-un post anterior, cei de la Adobe au lansat si versiunea gratuita a programului de editare a imaginilor Photoshop Express, inclusiv si pentru Android.

aplicatie editare foto smratphone
Adobe Photoshop Express

Inca nu l-am testat mai pe indelete, dar totusi va pot spune citeva pareri de la prima “intalnire” cu noul app Photoshop Express.

Adobe Photoshop Express
auto corect

Adobe Photoshop Express permite corectarea automata a expunerii si a culorilor si include functii speciale pentru corectarea balansului de alb, a incadrari (crop), a expunerii si a culorilor (inclusiv sliderul Vibrance cu care sunteti probabil obisnuiti din Adobe Lightroom).

editare foto tableta smartphone
corectie

Noul Photoshop Express include peste 20 de filtre ce pot fi aplicate imaginilor din smartphone/tableta, printr-o simpla atingere a ecranului, in plus respectivele filtre pot fi si personalizate.

Adobe Photoshop Express
filtre

Photoshop Express nu este lipsit nici de meniul special dedicat functiei pentru corectarea efectului de “ochi rosii”. Alte informatii si pareri am sa vi le ofer daca voi avea timp sa testez acest Photoshop Express.

Noua versiune Adobe Photoshop Express are 22MB si functioneaza cu dispozitivele mobile, gen smartphone sau tableta, cu sistem de operare Android 4.0.3 sau mai nou.

Adobe Photoshop Express poate fi descarcat gratuit din Google Play pentru dispozitivele cu Android, iar daca doriti sa aflati si alte informatii despre aceasta aplicatie de editare foto vizitati site-ul oficial .

fotostefan

2 thoughts on “Adobe Photoshop Express gratuit acum si pentru Android”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.