Aeroportul Sibiu organizeaza un concurs de fotografie

Mă uitam pe site-urile aeroporturilor româneşti şi astfel am aflat că aeroportul din Sibiu organizează concursul de fotografie ”Lasă-ți avioanele să-ți zâmbească” !

avion wizzair
printre cabluri

”Lasă-ți avioanele să-ți zâmbească” este numele concursului de fotografie organizat de Aeroportul Internațional Sibiu (AIS) la care poate participa orice persoană fizică, cetăţean român, cu vârstă de minim 18 ani împliniţi până la dată de start a Campaniei, cu domiciliul în judeţele din aria de acoperire a Aeroportului Internaţional SIBIU (Sibiu, Hunedoara, Braşov, Alba, Mureş, Cluj şi Vâlcea).

Persoanele care îndeplinesc condiţiile de participare trebuie să realizeze fotografii cu avioane ale companiilor Lufthansa, Austrian Airlines, Blue Air, Tarom şi Wizzair care aterizează sau decolează de pe Aeroportul Internaţional Sibiu.
“Fotografiile pot fi realizate din diverse locaţii ale Municipiului Sibiu ( Parcul Sub Arini, Piaţa Mică, Piaţa Mare, Aeroportul Internaţional Sibiu etc). Sunt de preferat, fotografiile cu avioane care surprind şi elemente arhitecturale ale oraşului Sibiu”, anunță reprezentanții AIS.

”Fotografiile realizate pot fi trimise pe adresa concurs@sibiuairport.ro (unde să fie menţionat numele, prenumele şi vârsta), postate pe paginile de Facebook (www.facebook.com/sbzairport) sau Twitter (www.twitter.com/sbzairport) ori prin mesaj privat pe cele două reţele sociale.
Data limita 03.05.2015
Pozele realizate nu trebuie să conţină watermark. Desemnarea câştigătorilor se va realiza în data de 05 Mai 2015, după ora 12.00, prin jurizarea pozelor de către echipa de Marketing a Aeroportului Internaţional Sibiu”

Premiile oferite sunt trei machete de avion:
– Wizzair Airbus A320 (1/100) acordată fotografiei câştigătoare cu un avion Wizzair,
– Tarom Airbus A318 (1/100) acordată fotografiei câştigătoare cu un avion Tarom,
– Lufthansa Boeing 747-8i (1/200) acordată fotografiei câştigătoare cu un avion Lufthansa sau Austrian Airlines.
Cel de-al patrulea premiu este un pachet cu produse specifice brandului Blue Air, acordat fotografiei câştigătoare cu un avion Blue Air.

machete avion
premii Lasă-ți avioanele să-ți zâmbească

Sursa foto: AIS

Aştept ca această iniţiativă să fie preluată şi de alte aeroporturi şi de ce nu chiar de cei de la Metrorex, iar ca premiu să fie oferite abonamente la metrou pentru mai multe luni, poate chiar 1 an!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.