Am fost la Autovot 2012

Chiar dacă în Bucureşti joi seară s-a circula greu, atat Ratb-ul cât şi taximetriştii au avut probleme din cauza zăpezii şi a ninsorii totuşi am reuşit să ajung la gala Autovot 2012.
Şi să nu o lungesc prea mult anul acesta Maşina Autovot 2012 este, aşa cum am banuit eu, Ford Focus !

masina anului 2012
ford focus

Bogdan Stelea a înmânat reprezentatului Ford, Henrik Nenzen, Director General Ford Romania, marele premiu Autovot 2012:

mircea mester mihaela marin  bogdan stelea
bogdan stelea
Henrik Nenzen, Director General Ford Romania
Henrik Nenzen

Ediţia din acest an a Autovot a fost împărţită pe două categorii: MAŞINI ACCESIBILE şi MAŞINI PREMIUM. Clasamentul final a fost realizat în baza voturilor acordate de cele 8500 de persoane, iar voturile acestora au format şi două clasamente pentru fiecare cateogorie.

Top maşini accesibile general
Locul 1 – Ford Focus – 8851 voturi
Locul 2 – Opel Ampera – 4390 voturi
Locul 3 – Citroen C4/DS4 – 3375 voturi

Top maşini premium general
Locul 1 – BMW Seria 6 – 7811 voturi
Locul 2 – Range Rover Evoque – 6540 voturi
Locul 3 – Audi A6 – 6193 voturi

Pe lângă concursul propriu-zis, AUTOVOT 2012 a avut şi două categorii speciale: AUTOVOT 2012 La Feminin şi AUTOVOT 2012 – Maşina Bloggerilor.
În timp ce versiunea feminină a AUTOVOT 2012 a fost organizată pe pagina de Facebook Eva.ro şi a primit propriul său clasament, categoria destinată bloggerilor a fost deschisă tuturor bloggerilor din România, iar aceştia şi-au prezentat opţiunile pe blogurile lor. Premiile din cadrul AUTOVOT 2012 – Maşina Bloggerilor au fost acordate de cei patru membri ai juriului: Cristian China-Birta (Chinezu.eu), Bobby Voicu (bobbyvoicu.ro), Cabral Ibacka (cabral.ro) şi Cristian Manafu (manafu.ro).

Premiul pentru locul 1 la AUTOVOT 2012 La Feminin, Audi Q3 a fost înmânat de Cori Grămescu:

mircea mester cori gramescu
cori gramescu

Bloggeri au decis că mașina lor preferată din categoria accesibilă e Citroen DS4, iar la categoria Premium s-au aflat la egalitate Range Rover Evoque și Audi S6.
Pentru bloggeri, o parte din ei prezenţi în sala:

blogger
blogarii

au existat trei premii, tragerea la sorţi a fost făcută de Cristian China-Birta cunoscut mai mult ca şi Chinezu :

Cristian China-Birta
tragerea la sorti
chinezu.eu
tombola
participantii autovot 2012
bloguri

iar câştigătorul marelui premiu a fost numărul 13: Sorin Grumăzescu de la automod.ro. Şi ca să vedeţi coincidenţă pe ecusonul prins de cămaşa chinezului era scris automod.ro ! 🙂
Cu aceasta ocazie l-am vazut si pe Chinezu “in carne si oase”; simpatic , glumet, relaxat, dar parca nu era locul lui la un astfel de eveniment. Si va mai spun doua lucruri:
-am aflat de Autovot de la manafu.ro 🙂
– si ca sa vedeti ca totusi bloggeri sunt importanti pentru campaniile online/offline va arat poza asta din prezentarea lui Mircea Mester si va rog sa va uitati cu atentie la cifre:

reach
ajutorul bloggerilor

Şi ca o recompensă a implicării, Sebastian Vlăsceanu, de la Volkswagen, i-a invitat pe toţi bloggeri prezenţi în sala să testeze Volkswagen Beetle.

Pentru clasamente, punctaje, tabele, etc vizitaţi automarket.ro

Revenind la eveniment nu pot să înţeleg cum se poate ca deşi aceasta a fost “cea de a şasea ediţie a celui mai important concurs de tip Maşina Anului din internetul românesc” nu l-aţi organizat mai bine.
Adică aţi întârziat o oră faţă de ora anunţată, prima parte a fost mai mult o reclamă pentru Automarket şi a durat cam mult, poate trebuia sintetizată cumva.Oricum vă urez succes să realizaţi tot ce ne-aţi spus în aceea prezentare.
Mircea Meşter, prezentatorul evenimentului, a avut emoţii, a încercat el să le mascheze, dar tot s-au văzut şi nu m-aş fi aşteptat la asta, doar a mai vorbit şi la celelate ediţii. A tot repetat cuvintele “desigur” şi “evident”, probabil tot din cauza emoţiilor, slide-urile au fost cam banale, mă aşteptam la ceva mai multă grafică, dar mi-a plăcut că nu s-a ferit să critice unele modele, mi-a plăcut că şi-a prezentat colegii ( Mihaela Marin,Bogdan Mirica, Sebastian Toma si Daniel Popescu), mi-a plăcut că a fost o atmosferă degajată.

Înregistrarea evenimentului:

Oricum felicitări, mă bucur că totuşi am venit la eveniment şi sper că următoarele ediţii Autovot vor fi şi mai reuşite.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.