Android KitKat Photo Editor

Va spuneam in articolul anterior ca sistemul de operare Android are si un editor foto destul de util pentru prelucrare fotografiilor realizate cu smartphone-ul sau cu tableta.Zilele acesteam am aflat ca viitoarea versiune de Android, respectiv KitKat, o sa vina cu un editor foto imbunatatit.

Android KitKat Photo Editor
Android KitKat Photo Editor

Android KitKat Photo Editor ofera in plus de functiile de editare de baza (de la crop, rotate si corectia perspectivei, filtre si efecte speciale similare Instagram dar si cateva tool-uri avansate, precum filtrele graduale sau corectia saturatiei pe canale de culoare) posibilitatea ca toate prelucrarile sa fie non-distructive pentru poza originala.

Photo Editor de pe KitKat in loc sa aplice modificarile direct pe fisierul original,el salveaza toate editarile intr-un fisier adiacent, fara a altera fotografia originala.
Acest mod de prelucrare nu este chiar o noutate in domeniul prelucrarii foto pe calculator, majoritatea programelor de editare RAW salvand modificarile in fisiere externe, dar cu siguranta este o noutate in ceea ce priveste editarea foto pe mobil.

Editorul va functiona atat pe tablete cat si pe dispozitive smartphone si va permite lucrul cu fisiere JPEG la rezolutie maxima.Am sa revin cu informatii daca Android KitKat va fi disponibil si pentru tableta mea Nexus 7.

2 thoughts on “Android KitKat Photo Editor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.