App gratuit pentru iPad

Ca tot am vorbit de iPad 2 si the new iPad m-am gandit sa va prezint si un app gratuit (aplicatie,program) pentru aceste tablete:

free ipad app
iPad app

Acest app gratuit este oferit de catre Scott Kelby si este util celor care fac sau doresc sa faca sau sa invete fotografie de studio.

The newly released Scott Kelby’s Lighting Recipes is a free iPad app that walks you through twenty shots in thirteen different lessons. With an approximately 45 minute runtime, each lesson has a gear guide, and lighting diagrams, as well as production shots, and the final image. And yes, there is Kelby’s commentary as well.

Eu nu am un iPad 2 asa ca nu am putut testa acest app, dar daca voi aveti la indemana un iPad si testati acel app gratuit lasati un comentariu cu pararea voastra despre functionare si utilitatea unui app cu scheme de lumina pentru fotografia de studio.

Sau daca sunteti responsabil de PR/vanzare la una din firmele ce comercializeaza iPad 2 si doriti sa-mi oferiti pentru 5 zile un iPad 2 cu 3G ca sa fac un review al aplicatiei realizate de Scott Kelby va rog sa ma contactati.

fotostefan

One thought on “App gratuit pentru iPad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.