Articole sportive de la Decathlon pentru inceputul anului scolar

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi de final, astfel este momentul să te gândești la tot ceea ce îi mai trebuie copilului tău pentru a putea merge la școală în cele mai bune condiții și a fi pregătit pentru toate provocările care vor veni. Campania Înapoi la școală, înapoi la sport cu Decathlon este binevenită!

articole sportive copii scoala promotie decathlon
Inapoi la scoala, Inapoi la sport

Odată cu începerea unui nou an școlar, toți copiii se întorc la sport, indiferent cu ce și-au ocupat vacanța de vară, indiferent dacă în ultima vreme au fost activi sau nu. Pentru sporturile practicate la școala, copiii au nevoie de cel mai bun echipament, iar acesta poate fi oricând achiziționat direct din magazinul online Decathlon.
Îmbrăcămintea aleasă trebuie să fie adecvată atât sportului practicat, cât și perioadei din an. Desigur echipamentul sportiv e necesar să fie potrivit măsurii copilului. Ideal este să aibe și haine de schimb în caz de nevoie.

Înapoi la școală, înapoi la sport cu Decathlon

Voi încerca să recomand doar 5 produse pe care eu le consider potrivite atunci când este vorba de sporturi ce pot fi practicate la școală. Cred că este bine să încurajăm copiii să practice sport, dar este la fel de important să le asigurăm echipament adecvat.

Rucsac

poza rucsac fotbal copii sport decathlon
Rucsac fotbal copii

Pentru cursurile de zi cu zi, pentru drumeții, pentru fotbal la Decathlon găsiți o gama variată de genți și ghiozdane pentru școală. Se găsesc multe modele într-o gama foarte largă de culori si dimensiuni pentru fiecare preferințe.

Tricou pentru ora de educație fizică

poza tricou sport copii educatie fizica scoala
Tricouri copii – educatie fizica

Tricoul este un articol vestimentar foarte versatil: poate fi folosit la orele de educație fizică și sport, dar și la activitățile de zi cu zi ale copilului.

Trening

poza trening educatie fizica sport scoala
trening educatie fizica

Pe Decathlon găsiți multe treninguri școala copii. Croială modernă și materiale de calitate sunt principalele atribute ale treningurile prezente în magazinele Decathlon.

Încălțăminte sport pentru copii

poza pantofi sport adidasi copii educatie fizica decathlon promotie
incaltaminte sport copii

Ar trebui să fie evident că cel mic nu poate fi trimis la ora de sport cu încălțămintea de ”oraș”. Copii ar trebui să facă sport încălțați cu pantofi sport care să fie confortabili, să permită pielii să respire, să amortizeze șocurile inerente.

Ceas cronometru alergare

poza ceas cronometru copii educatie fizica scoala sport
ceas cronometru

Cred că orice copil ar fi foarte încântat să fie proprietarul unui ceas cronometru alergare. Un astfel de ceas poate măsura performanța și progresia, iar ultimele antrenamente cronometrate sunt salvate în istoric.

Ce alte produse găsești în promoția Decathlon Înapoi la școală, Înapoi la sport?

decathlon.ro

Șosete, jackete și veste, tricouri, bluze, pantaloni, colanți, șepci, pălării, etc. Pe scurt, găsești toate articolele sportive necesare pentru începutul anului școlar. Iar din câte am observat găsești articole și pentru copii care se pregătesc pentru grădiniță.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.