Artificiile Revelionului 2018 din Piata Revolutiei Bucuresti

Și spectacolul de Revelion 2018, organizat de Primăria Generală a Bucureștiului (PMB) și Arcub, s-a desfășurat tot în piața George Enescu, dar focurile de artificii au fost declanșate din zona pieței Revoluției.

poze fotografii Focuri Artificii Revelion Bucuresti 2018
Focuri Artificii – Revelion Bucuresti 2018

Instalația pentru spectacolul de artificii era montată în spatele Muzeului Național de Artă al României în apropiere de Sala Palatului.

poza instalatie efecte pirotehnice artificii bucuresti
instalatie efecte pirotehnice – artificii

Apropo gardul acestui muzeu, care a fost Palatul Regal, încă era plin de flori aduse la înmormântarea Regelui Mihai I. Ca ciudată senzația dată de prezența acestora în timpul unui așa moment, cum este Revelionul.

poza gard palatul regal bucuresti regele mihai I
flori – regele Mihai I
poza gard Muzeului  Național de Artă al României flori  regele mihai I
gardul Muzeului Național de Artă al României – flori regele Mihai I

Revenind la focurile de artificii de revelion, eu înțelesem că vor spectacolul pirotehnic cu o durată de 10 minute va fi sincronizat cu muzică. De unde am stat eu să fotografiez-filmez artificiile, nu mi s-a părut că s-a întâmplat acest lucru.

poza fotografie Focuri Artificii Revelion Bucuresti 2018
spectacol de artificii – revelion 2018

photosetup.ro

poze Focuri Artificii Revelion Bucuresti 2018 piata revolutiei
artificii – piata Revolutiei Bucuresti

Centrul de proiecte culturale al municipiului Bucuresti – Arcub a organizat spectacol muzical cu focuri de artificii, în cadrul evenimentului Hit Revelion 2018, la cumpăna dintre anii 2017 și 2018, în intervalul orar 23.59-00.09.

poze fotografii Focuri Artificii Revelion Bucuresti 2018
artificii – revelion 2018 Bucuresti
poza efecte pirotehnice bucuresti pita revolutiei revelion
efecte pirotehnice

Conform documentelor publicate de Arcub, valoarea estimată a spectacolului de artificii, fără TVA, a fost de 276.000,000 lei.

10 minute de spectacol de artificii la Hit Revelion 2018:

Mie mi s-a părut că focurile de artificii de anul trecut (Selfie Revelion) au fost mai spectaculoase. Puteți și voi să le (re)vedeți în această postare
La Hit Revelion 2018 artificiile nu s-au ridicat prea sus și nici nu prea s-au răspândit ca să zic așa, formând acele spectaculoase forme de floare sau stea.

poze fotografii hit revelion bucuresti pmb arcub 2018
Hit Revelion 2018 – Bucuresti

Petrecerea de revelion a început la ora 19.00 şi a dura 6 ore, timp în care pe scena din piaţa George Enescu au urcat artiştii Carla’s Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Zoli TOTH Project, Delia,Voltaj, Florin Chilian, Corina, Vunk, Andra, Direcţia 5, Randi sau Vescan. Prezentatori au fost Ionela Năstase şi CRBL.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Vă urez un 2018 bogat în realizări, sănătate și lipsit de incidente nedorite!

Alte poze cu focurile de artificii de la Hit Revelion 2018, realizate cu micul aparat foto compact Canon G7 X Mark II, pot fi văzute la Galeria Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.