ASUS ProArtist Awards – castigatorii editiei 2022

Au fost anunțați câștigătorii premiilor ASUS ProArtist, care celebrează creativitatea sub toate formele de la toate persoanele talentate. Astfel, premiul I la categoria fotografie a revenit Aleksandrei Słomka, din Polonia, pentru imaginea ”Between”.

fotografie fata cladiri lumina
© Aleksandrei Słomka – ASUS ProArtist Awards 2022

Aleksandra Słomka a declarat: ”Procesul creativ este adesea un sentiment de a trăi între ceea ce este în capul meu, în creativitate și imaginație, și cum să îl arăt, să îl fac real și să îl prezint oamenilor. Prin această fotografie vreau să arăt contrastul și amploarea experiențelor cu care se luptă un artist atunci când își creează opera. Folosind lumina răsăritului care pătrunde în clădiri precum ideile din capul creatorului și relația umană cu împrejurimile arhitecturii moderne, am încercat să creez o atmosferă misterioasă care stimulează imaginația, subliniind noi posibilități și puterea gândirii creative.”

Locul I la categoria Graphic Design a fost ocupat de Julian Rickert din Germania, cu imaginea ”Explore the Source of Limitless Creativity”

poza desen digital arta digitala
© Julian Rickert – ASUS ProArtist Awards 2022

”Creativitatea este o explorare pe tot parcursul vieții a propriei minți, încercând să depășească limitele și să-și găsească sursa finală, în timp ce caută mereu idei noi. Artiștii sunt ca niște sculptori mentali, remodelând mințile oamenilor. Deci arta este ca neurochirurgia! Această pictură digitală (28346x20146px-600dpi) este inspirată din picturile renascentiste și filozofii, explorând natura creativității. Pictura arată de nouă ori aceeași persoană. Ei rămân pentru caracteristici specifice ale caracterului și aici instrumentele clasice de artizanat artistic vin peste omologii digitali moderni. Am folosit propriul meu efect de perie și craquelure” declară Julian Rickert

cel.ro

Locul I la categoria Film a revenit lui Steven Divish din Turcia pentru videoclipul ”The Vikings Discover ASUS”

Citește și: Italian Sustainability Photo Award

Locul I la categoria Animation a revenit lui Christian Hesselmann din Germania pentru animația ”Refectorium – Place of Intuition”

Câștigătorii au primit US$ 10.000. Pentru ediția ASUS ProArtist Awards 2022 au fost înscrise 7000 de lucrări din mai multe țări. Pentru a vedea lista scurtă a lucrărilor vizitați site-ul https://www.asus.com/campaign/ASUS-ProArtist-Awards-2022/us/winner.php

ProArt este o marcă secundară concepută pentru creativii profesioniști din toate industriile. ASUS încorporează design inovator și tehnologii de ultimă oră în fiecare produs ProArt, nu numai pentru a crea o estetică de neegalat, ci și pentru a oferi performanțe puternice și o experiență excelentă pentru utilizator.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.