Asus ROG Phone 6 si 6 Pro lansate oficial in Romania

Brandul pentru accesorii de gaming Asus Republic of Gamers (ROG) a prezentat noile smartphone-uri adresate gamerilor ROG Phone 6 și 6 Pro.

Asus ROG Phone 6 Pro poza smartphone gaming gamer games
Asus ROG Phone 6 Pro

Noua serie ROG, adresată gamerilor cu pretenții, include ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro, cele mai puternice telefoane ROG realizate vreodată.

foto smartphone jocuri Asus ROG Phone 6 6 Pro gaming gamer
Asus ROG Phone 6 si 6 Pro

Acestea sunt echipate cu cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon 8+ Gen 1, cu viteze ale procesorului de până la 3,2 GHz, până la 18 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB spațiu de stocare.

flip.ro

Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 dispune de o tehnologie nouă de răcire a procesorului la 360° (din toate unghiurile) pentru a permite performanțe maxime susținute.

AeroActive Cooler 6 sistem racire telefon asus rog 6
AeroActive Cooler 6
poza asus AeroActive Cooler 6 racire smartphone rog 6
sistem racire AeroActive Cooler 6
poza sistem racire telefon asus rog 6 AeroActive Cooler 6
Asus AeroActive Cooler 6

Prevăzut și cu butoane tactile, accesoriul poate lua rolul unui mini-gamepad, totodată reducând temperatura de funcționare a telefonului cu până la 25°C.

O baterie cu o capacitate de 6000 mAh, oferă o autonomie extinsă pentru sesiuni lungi de joc.
Imaginile la o calitate supremă sunt oferite de un ecran Samsung AMOLED HDR10+ de 6,78 inchi, care utilizează tehnologia exclusivă de tuning ROG pentru a obține o rată de reîmprospătare uimitoare de 165 Hz, o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz, cea mai mare în industrie, precum și o latență tactilă ultra-redusă de 23 ms, o performanță de top la nivel mondial.

Citește și: Accesorii pentru vlogging cu smartphone. Aplicatii pentru live streaming

Configurația foto are ca element central o cameră de 50MP, secondată de cameră ultra-wide de 13MP și o cameră macro de 5MP. Atât ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro dispun de camere frontale cu rezoluție 12MP. Principala diferență între cele două este aranjamentul memoriei, versiunea „standard” pornind cu 256GB stocare internă și 8GB sau 12GB memorie RAM.

În schimb, modelul Pro vine cu 18GB memorie RAM și 512GB stocare internă. În plus, telefonul dispune și de un al doilea ecran OLED la partea din spate, responsabil cu afișarea alertelor de notificare, informații despre starea de funcționare a dispozitivului și alte animații selectabile de utilizator. În schimb, modelul non-Pro vine doar cu un logo LED prevăzut cu iluminare RGB.

Videoclip prezentare seria Asus ROG Phone 6 – smartphone-uri pentru gaming:

Noua serie este însoțită de o gamă completă de accesorii exclusive ROG Phone 6, inclusiv noul AeroActive Cooler 6 și ROG Phone 6 Glass Screen Protector.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Preț Asus ROG Phone 6 si 6 Pro

Fiecare client care precomandă noul ROG Phone 6 până la 8 august 2022 primește în mod automat un AeroActive Cooler 6 cadou în valoare de 479 RON.

Modelul ROG Phone 6 PRO va fi disponibil în România la sfârșitul lunii august, prețurile configurației cu 18GB RAM și 512GB stocare pornind de la aproximativ 6599 lei.
Modelul ROG Phone 6 are un preț de pornire de 5099 Lei în echiparea cu 12GB RAM/256GB stocare, respectiv 5799 lei pentru versiunea cu 16GB RAM/512GB.

Pentru preț actualizat verificați la Asus Store Romania sau la eMag sau la EVOmag

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.