Bagajul de cala – noi reguli la Wizzair si noua aplicatia KLM

Bagajul de cală, acestă nebuloasă a călătoriilor cu avionul, are noi reguli la companiile aeriene Wizzair, iar KLM ne-a pregătit o aplicație de realitate augmentată pentru bagajul de mână. Pe scurt iată ce ne informează Wizzair: Începând cu 1 noiembrie 2018, toți pasagerii vor avea dreptul să aducă un bagaj de mână gratuit, cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm.

bagajul de cala avion wizzair reguli
Bagajul de cala – Wizzair

Pasagerii care au achiziționat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu o dimensiune maximă de 55 × 40 × 23 cm. În plus, Wizz Air implementează un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opțiunile de 20 kg și 32 kg deja existente.

Achizițiile pot fi efectuate pentru călătoriile de pe/de după 1 noiembrie, ținând cont de noua politică privind bagajele de mână din data de 10 octombrie 2018.

bagajul de cala reguli wizzair avioane
Wizzair – Bagajul de cala

Pentru clienții care călătoresc pe sau după 1 noiembrie 2018 și care și-au achiziționat biletele înainte de 10 octombrie fără WIZZ Priority, la rezervare se adaugă un bagaj de cală de 10 kg gratuit. Pentru clienții care au achiziționat deja un bagaj de cală de 20 kg sau de 32 kg, la rezervare se va adăuga noua opțiune WIZZ Priority.

Cum s-ar zice mai simplu, de la 1 noiembrie, pasagerii care cumpără doar bilet mai pot lua cu ei în avion doar un rucsac/geantă, care v-a fi așezat sub scaunele din față.

Vă recomand să citiți: Recomandari alegere geanta sau rucsac foto pentru calatorii

Pe de altă parte pasagerii KLM pot folosi realitatea augmentată (Augmented Reality – AR) pentru a verifica dacă bagajul lor de mână are dimensiunea potrivită.

klm aplicatie gratuita verificare bagaj de mana
KLM – aplicatie AR verificare bgaj de mana

Controlul bagajului de mână prin realitatea augmentată se face folosind aplicația mobilă KLM și este valabil pentru utilizatorii iOS. Aplicația are încărcată o valiză virtuală transparentă, ce indică dimensiunile permise pentru bagajele de mână.

drmax.ro/

Tehnologia Realităţii Augmentate face posibil ca imaginea virtuală să fie transpusă in realitate şi să fie utilizată interactiv. Acest lucru ajută pasagerul să verifice de acasă dacă bagajul său de mână are dimensiunea corectă.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe App Store

Controlul bagajului de mână prin Realitate Augmentată a fost adăugat funcţiilor existente ale aplicaţiei KLM : oferirea de informaţii actualizate ale zborurilor, rezervarea unui zbor, check in online, descărcarea biletelor de îmbarcare sau rezervarea unor locuri în aeronavă. Pasagerii pot folosi aplicaţia KLM pentru a afla tot felul de informaţii utile şi sfaturi cu privire la istoricul zborurilor KLM.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Dacă un zbor de la Schiphol va avea o întârziere semnificativă, utilizatorii au, de asemenea, opţiunea de a activa o gustare sau un voucher de masă.

Alte aplicații AR la KLM

klm aplicatie gratuita realitate augmentata
KLM – aplicatie

Acest serviciu vine în urma altor iniţiative AR de succes ale KLM, cum ar fi afişarea unei aeronave Dreamliner la 360 de grade în aplicaţia KLM. Aplicaţia KLM Houses are un nou serviciu AR. Cu iOS11, este acum posibil să experimentezi povestea casei lui Anthony Fokker 98 prin Realitatea Augmentată! Apasă pe iconiţa cu aeronavă albastră şi zboară cu diferite aeronave Fokker.

Aplicația KLM Houses poate fi descărcată gratuit de pe App Store

fotostefan

One thought on “Bagajul de cala – noi reguli la Wizzair si noua aplicatia KLM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.