BenQ GP10 – proiectorul ultra uşor pentru home cinema

BenQ, companie cu renume mondial în domeniul inovaţiilor imagistice, lansează în România noul proiector destinat utilizatorilor casnici, BenQ GP10.

proiector home cinema benq gp10
Benq GP10

Ultra portabil şi cu o greutate de doar 1.5 kilograme, noul proiector BenQ GP10 dispune de o serie de caracteristici menite să transforme orice sufragerie într-o mini sală de cinema personală. Cu tehnologia de proiecţie bazată pe iluminarea LED, proiectorul oferă o rezoluţie HD 720p şi proiectează de la distanţe scurte, astfel încât poate fi utilizat chiar şi într-o sufragerie sau o cameră mai mică de apartament. Modelul este 3D Ready şi are luminozitate de 550 ANSI lumeni.

„Noul proiector BenQ GP10 răspunde nevoilor de divertisment ale oricărei familii, putând fi utilizat foarte uşor de către orice membru al familiei. Fie că doriţi să urmăriţi un film, fotografiile din vacanţă pe care nu aţi apucat să le descărcaţi din cardul SD al camerei foto sau să îl folosiţi pentru un joc pe consolă, acesta poate proiecta imagini HD de mari dimensiuni în orice încăpere din casă”, a declarat Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.

Cu ajutorul tehnologiei Wireless Display proiectorul poate fi conectat la orice computer, pentru a urmări conţinut difuzat online la rezoluţie HD, iar cu App Qpresenter pot fi proiectate direct din iPhone sau iPad imagini şi fişiere de tip Powerpoint, Adobe PDF, MS Office şi Apple iWorks.

conexiune proiector benq gp10
conexiuni GP10

De asemenea, există opţiunea proiectării conţinutului prin USB File Transfer folosindu-se de memoria internă de 2GB a proiectroului, prin intermediul SD Card readerului sau a conexiunii HDMI. Proiectorul încorporează două difuzoare de 3W Sourround, astfel că nu este obligatorie conectarea la un sistem audio.

Tehnologia de proiectare bazată pe iluminarea LED asigură o durată de viaţă a proiectorului de 30.000 de ore în modul de utilizare Eco, ceea ce se traduce în peste 10 ani de proiecţii HD zilnice de minim 5 ore. Garanţia proiectorului, de tip Pick-up&Return, este de 36 de luni, inclusiv pentru lampă.

husa benq gp 10
Husa GP10

Pentru a desăvârşi experienţa home cinema şi home entertainment, proiectorul BenQ GP10 este prevăzut cu o serie de conectori care îl fac compatibil cu o gamă extinsă de dispozitive, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablet PC-uri, camere foto sau video şi până la console de joc. Luminozitatea de 550 ANSI lumeni, contrastul nativ de 10.000:1 şi paleta extinsă de culori asigură imagini clare şi profunde indiferent dacă proiectorul este conectat la un computer, un televizor sau o consolă.

Disponibilitate
Noul proiector BenQ GP 10 este disponibil în exclusivitate la eMAG.ro urmând să fie disponibil la toţi partenerii BenQ România, la un preţ de raft recomandat de 2.799 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.