BenQ SW2700PT : monitorul profesional pentru pasionații de fotografie

BenQ lansează în România monitorul ideal pentru profesioniștii din zona de fotografie: modelul SW2700PT.

BenQ SW2700PT  monitor foto
BenQ SW2700PT

Modelul SW2700PT a fost gândit pentru editarea și retușarea foto, datorită panel-ului monitorului care asigură o acoperire de 99% a spectrului Adobe RGB șis 100% sRGB, posibilității de calibrare hardware, controlerului OSD și a „shading hood-ului” ce împiedică pătrundere luminii în spațiul de lucru. Monitorul are o dimensiune de 27 inch și o rezoluție nativă 2.560×1.440 pixeli QHD.

Prin spațiul de culoare Adobe RGB acoperit, fotografii pot valorifica în editarea fotografiile suprinse cu o cameră profesională DSLR. Setul de funcții care gestionează caracteristicile de culoare reproduce mai bine nuanțele de albastru și verde, redând mult mai realist fotografiile făcute în aer liber, în lumină naturală.

La aceste funcții se adaugă și display-ul de 10-biți, capabil să reproducă cu precizie culorile. Monitorul reproduce mai mult de un miliard de culori, iar utilizatorii se vor putea bucura de vizualizarea celor mai fine umbre pe ecranul BenQ. Rezoluția QHD oferă un afișaj clar, cu detalii bine conturate și nuanțe naturale.

Densitatea mare de pixeli dă pasionaților de fotografie posibilitatea de a evalua și de a edita în detaliu cadrele surprinse. Monitorul vine la pachet cu un controler OSD (o telecomandă de la distanță) care are trei butoane presetate, fiecare dintre ele oferind acces către trei moduri personalizate: editare foto, divertisment sau navigare pe Internet, dar acestea pot fi și personalizate.

cel.ro

Modelul SW2700PT vine cu un „shading hood” (capac protector) detașabil care are rolul de a reduce reflexiile ecranului în zone în care lumina ambientală este greu de controlat. Integrarea unui modul dedicat alb/negru face din BenQ SW2700PT produsul ideal și pentru fotografii care preferă fotografia monocroma.

shading hood benq SW2700PT monitor editare foto
shading hood

Conectorii integrați DVI-DL, HDMI 1.4, DP1.2 și intrarea de sunet oferă variate posibilități de conectare a diferitelor tipuri de dispozitive la acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.